Clarins, Supra Volume Mascara vs. Wonder Perfect 4D

Facebook Twitter Pinterest

Vsi, ki mi sledite, najverjetneje veste, katera je moja najljubša maskara »so far«. Ta je že od leta 2016 nedvomno Clarins Supra Volume  . Porabila sem jih že vsaj 10 in vedno imam eno ali dve na zalogi. Sproti poskusim tudi kakšne mamljive novosti, vendar se vedno vrnem k njej. Tla pod nogami mi je zatresla napoved Clarinsove nove maskare Wonder Perfect 4D. Po opisu sodeč sem dobila občutek, da bi bila lahko vsaj tako dobra, če ne celo boljša. Da ne dolgovezim, poglejmo kaj obljublja ena in kaj druga in kakšna je moja ocena. 

DISCLAIMER: maskare se na različnih trepalnicah obnašajo različno. Na to vpliva več dejavnikov, od tipa kože, mastnosti predela okrog oči, trepalnic, krem, ki jih uporabljate, podnebnih razmer etc.  Pišem zgolj o svoji izkušnji, ki ni nujno, da je enaka vaši.

Clarins, Wonder Perfect 4D Mascara

Kaj obljublja?

1. Dimenzija: SPEKTAKULARNI VOLUMEN, – Ne uresniči

2. Dimenzija: EKSTREMNO PODALJŠANJE, – Delno uresniči

 3. Dimenzija: IZJEMNA PRIVIHANOST, Delno uresniči

4. Dimenzija: VISOKA DEFINICIJA. – Uresniči

Kaj vsebuje?

Za zaščitene in močne trepalnice poskrbijo: Vrtnični vosek, ki ščiti in mehča ter Panthenol za krepitev, negovanje in popravljanje. 

Krtačka

Krtačka Wonder Perfect 4D

Efekt na trepalnicah

Clarins, Supra Volume Mascara

Kaj obljublja?

1.Intenzivno poveča volumen in nudi extra nego trepalnicam. – Uresniči

2. maskara Supra Volume krepi in pudari trepalnice z dodatno nego. Uresniči

3. Po štirih tednih uporabe, imajo naše trepalnice več volumna. S ponovnimi aplikacijami, vaše trepalnice pridobivajo na volumnu. Nisem spremljala

Kaj vsebuje?

V srcu formule sta vosek carnauba in izvleček lovorike, ki tvorita film, ki prevleče in zaščiti vsako trepalnico posebej in jo pusti popolnoma voljno z izjemnim takojšnjim in dolgotrajnim volumnom. Vsebuje tudi panthenol.

Krtačka

Krtačka Supra Volume

Efekt na trepalnicah

Odstranjevanje

Levo Wonder Perfect 4D / Desno Supra Volume

Maskaro sem odstranjevala s čistilnim oljem, kot to vedno počnem. Nova, Wonder Perfect se precej težje odstrani, kot je videti, je po istočasnem odstranjevanju še vedno na trepalnicah, medtem, ko se Supra Volume odlično, v momentu raztopi, odstrani s trepalnic.

Moja ocena

Nova maskara Wonder Perfect 4D vsekakor ni maskara, ki bi vašim trepalnicam nudila volumen. Lepo jih loči, rahko poudari in rahlo privihne. Ščetka je trša od ščetke Supra Volume, prav tako je na trepalnicah trša masa. Ob dotiku so trepalnice trde, medtem, ko so pri maskari Supra Volume cel čas mehke. 4D se zaradi tega dosti težje odstranjuje kot Supra Volume, katero odstranim z lahkoto. Obe sta bili obstojni cel dan, nobena se mi ni luščila ali puščala odtisov na koži okrog oči. Moja še vedno najljubša je Supra Volume, ravno zaradi odličnega volumna, ki ne zlepi, trepalnice so mehke in odstrani se z lahkoto, brez drgnjenja, obstojnost je odlična. Podrobnejši opis te maskare si lahko preberete TUKAJ.

Vaše ocene na Instagramu

Levo Wonder Perfect 4D / Desno Supra Volume
Zgornja Wonder Perfect 4D / Spodnja Supra Volume

Absolutna zmagovalka pri glasu ljudstva je nova, Wonder Perfect 4D

Tako, če iščete novo maskaro, vam bo najverjetne všeč nova Clarinsova. Jaz bi sicer vsem svetovala staro, Supra Volume, ampak očitno so želje večine drugačne, kot moje. Zanimiv preizkus in rezultat, podobno stvar moram večkrat ponoviti. V kolikor boste ali ste preizkusili eno ali drugo, pa bom izredno vesela vašega Feedbacka. Spremljajte me na Instagramu za več lepotnih vsebin.

xoxo, Tina.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.