Clarinsova ikona, Double Serum

Facebook Twitter Pinterest

Vsi, ki me spremljate, ste zasledili, da sem na družbenih omrežjih imela že kar nekaj kratkih objav o ikonskem Clarinsovem proizvodu, Double Serum. Proizvod je velika uspešnica v svetu že od leta 1985, dobil je že preko 200 lepotnih nagrad, proda pa se vsake 15 sekund. Poglejmo, v čem je njegova skrivnost in zakaj je tako dober.


Vsestranska nega, ki s pomočjo rastlinskih izvlečkov (20+1), stimulira 5 vitalnih funkcij kože, ključnih za zdrav mladosten videz.”

Dva seruma v eni steklenički

Njegova sestava je ostala skoraj nespremenjena, je pa doživel že nekaj sprememb, vedno so ga le izboljšali in pa dopolnjevali mehanizem za dvojno doziranje, kar je bil že od začetka zelo zapleten izziv. Čisto prve izdaje tega seruma so bile fizično ločene v dve steklenički. Lipidna faza v eni, vodna v drugi. Kasneje so jih združili v eno stekleničko in jih ločili znotraj, kar je bilo nekaj novega, inovativnega. Prenova v letu 2017 je prav tako prinesla odlično izboljšavo stekleničke, kot jo vidite na fotografiji. Fazi morata biti ločeni zaradi različnih struktur (vodna in oljna) in pa zato, ker določene sestavine dobro funkcionirajo z enimi, z drugimi pa ne, zato jih je treba ločiti. V novi steklenički vidimo eno fazo po sredini stekleničke, drugo pa okoli nje. Ob potisku pa prideta ven hkrati, kar nam zagotavlja odličen rezultat na koži.


Sestava seruma

Edinstvena biomimetična tekstura poustvari naraven hidrolipiden film na koži in je v popolni harmoniji z vsemi tipi kože. NOVO: primerno tudi za zelo občutljivo kožo. Lahka, nemastna, svilnato mehka tekstura, ki se odlično zlije s kožo takoj ob nanosu. Nudi občutek takojšnjega ugodja, brez puščanja mastnega občutka ali lepljivega filma. Stimulira 5 vitalnih funkcij kože, poglejmo katere in s katerimi naravnimi sestavinami.

Vlažeclarinsnje

Organski list življenja, organska kvinoja, organski morski špargelj, kakav

Hranjenje

Organski kivi, badelj

Oskrba s kisikom

Divja ščetica, jagode goji, modroplodnica, divji kostanj,

Zaščita

Mango, redeča janija, ingver, Huan qi, Organski bezeg

Revitalizacija

Organska zelena banana, Myrothamnus, avokado. Za zmanjšano pojavnost por poskrbi izvleček ortosifona, za takojšen občutek napetosti in čvrstosti pa organski ovseni sladkorji.

Tako, to je 20 sestavin, katerim so v novi, 8 izdaji Double Serum-a dodali še tisto +1, to je kurkuma. Ta spodbuja celično poslušanje, celice bolje slišijo, kaj koža potrebuje, bolje odgovorijo na zahteve kože. S to sestavino je delovanje na 5 vitalnih fukcij kože okrepljeno. 


Za doziranje lahko izberemo malo ali večjo količino, po želji zasučemo potisno mesto.Tudi to je inovacija zadnje prenove.


Sama doziram manjšo kapljico. Nanesem jo na rahlo navlažen obraz, ki sem ga predhodno očistila in obrisala s tonikom. En potisk imam dovolj za celoten obraz in vrat. Na sliki pa lahko vidimo dvojno fazo seruma. Oljno + vodno. Obe tvorita izjemen in popoln serum. Vodilo gospoda Clarinsa je bilo, da ustvari najboljši serum na svetu. 


Za vse, ki vas zanimajo sestavine podrobneje.

Velikost izdelka


Serum je na voljo v dveh velikostih, 30 in 50 ml, staneta pa cca. 90 € in 105 €. Serum priporočam vsem, ki imate radi en proizvod za več učinkov in ne želite uporabljati preveč izdelkov. Je ultimativni serum, ki deluje na 5 vitalnih funkcij kože, čez njega pa morate obvezno nanesti tudi kremo za zaščito kože. Meni je izdelek odličen in ga uporabljam že od nekdaj.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.