Collistar v boju proti celulitu

Facebook Twitter Pinterest

Prihajajo toplejši meseci in napočil je čas, ko bi na hitro naredili prav vse, da bi poleti zgledali kar najboljše. Seveda bi bilo fino, če bi to uspelo brez pretiranega truda, ampak, mogoče v kakšni drugi dimenziji :). Med drugim ženske in moški posegamo tudi po negovalnih proizvodih, ki pripomorejo h kakšnemu centimetru manj. Jaz, glede na to, da sem namazana z vsemi žavbami, sem za te vrste proizvodov in za njihovo uporabo lena in jih skoraj ne koristim. Zato tudi nisem velik poznavalec in ekspert anti celulitnih linij in jih težko ocenjujem in med seboj primerjam. Seveda, pa imam okoli sebe večino navdušenih uporabnic in s pridom poslušam njihove rezultate in zgodbe. Pod črto lahko zaključim, da dobri anti celulitni proizvodi vsekakor pripomorejo k boljšem izgledu kože, pomagajo pri zastajanju vode, celulitu in čvrstosti. Seveda v kombinaciji z gibanjem in pravilno prehrano. In Collistar je znamka, ki je zelo specializirana na tem področju in po tem  tudi najbolj prepoznavna. Sama obožujem njihov klasični Talasso solni piling, kreme za telo in tudi nočni serum proti celulitu sem dejansko porabila, ko je bil prvič lansiran pred kar nekaj leti. Letos je malce prenovljen. Ker so proizvodi res dobri in cenovno sorazmerno dostopni, jih vsekakor priporočam. Imajo tudi linijo za moške, zelo prodajna je krema, ki oblikuje predel trebuha, da se 6 – packi še bolj vidijo 😀


ANTICELLULITE SLIMMING SUPERCONCENTRATE NIGHT s Cell-Nocturne System®-om in morsko soljo

Proizvod ima novo formulo, nove aktivne sestavine, dvojno delovanje in povečano učinkovitost.

Skrivnost je v novi formuli. Cell-Nocturne System®: Izviren kompleks aktivnih sestavin, ki z izkoriščanjem posebnega nočnega bioritma kožnih tkiv v obdobju, ko je vaša koža najbolj pripravljena na nego, učinkuje z natančnim in ciljno usmerjenim delovanjem. Sestavljen je iz kofeina, ki povečuje dejavnost lipaz. Biotehnološka aktivna sestavina, pridobljena iz mikroorganizmov posebnega planktona, deluje na dveh ravneh: 1. zmanjšuje dejavnost Nocturnina, proteina, ki ponoči pospešuje nalaganje maščob, 2. pospešuje sintezo kolagena, kar izboljša ton in kompaktnost kože. Koncentriran izvleček alge Corallina, ki se bori proti nočni asimilaciji maščob, saj zviša sintezo leptina, kar preprečuje kopičenje novih adipocitov.

Morska sol: visoka vsebnost morske soli pomeni hitro delovanje, polno blagodejnih učinkov in drenažo, kar pospešuje izločanje odvečnih tekočin.


Rezultati. 

Koža v trenutku zgleda bolj napeta, bolj čvrsta, lepša. Z redno uporabo se občutno zmanjša opaznost pomarančne kože in drugih nepravilnosti, ki so posledica celulita. Silhueta zgleda, kot da bi jo ponovno narisali. Proti vsem tipom celulita in za zmanjševanje zastajanja vode. Visoko učinkovita ciljna nočna nega.

Tekstura in pakiranje. 

Nebeško modra barva, ki v misli prikliče noč in morje, tekstura nočnega koncentrata je lahkotna, sveža in se hitro vpije. Embalaža je elegantna 200ml steklenička s prestižno kapalko, s pomočjo katere bo nanos izdelka še bolj natančen.

Podarjam svojega.

Svoj proizvod, ki je bil uporabljen za fotografiranje in je vsebina še nedotaknjena, podarjam sledilcu, ki bo delil ta zapis (link) na svojem Facebooku (nastavitev na JAVNO), oz. lahko deli tudi mojo objavo o tem zapisu, ki jo najdete na mojem Facebooku. V komentar na mojem Facebooku (pod to objavo) zapišite, da sodelujete in poleg dodajte #collistar #missesbond.  Vsi, ki boste pravilno sodelovali, boste prejeli moj lajk. V nedeljo, 22. 5. 2016 izžrebam nagrajenca. Zmagovalec ima čas, da se v roku 48 ur javi na zasebno sporočilo, v nasprotnem primeru bom podarila izdelek drugemu sodelujočemu.  Vsi, ki sodelujete, morate biti tudi moji sledilci na Facebooku, Instagramu in Twitterju, (če seveda imate tudi ostala dva omrežja). Povezavo do mojih pa najdete na stranskih ikonah/povezavah. Držim pesti 🙂

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.