‘Foundation Friday’ s Sensai Cellular Performance Cream Foundation

Facebook Twitter Pinterest

Mogoče bodo petki dan za predstavitev podlag, vsaj danes bo tako. Predstavljala bom podlage, ki ustrezajo mojemu tipu kože. Torej, če ste blizu 30 ali pa 40 🙄 , tudi 50 in 60 let, ali pa je vaša koža le normalna do suha, imate radi zdrav sijaj, potem bodo te podlage primerne tudi za vas. Vsekakor pa ne bom predstavljala podlag z mat učinki, za mastne, aknaste kože, ker tega sama ne iščem pri pudrih, tudi nimam takega tipa kože, torej tovrstnih podlag ne poznam.


Kaj iščem pri podlagah?

Pri podlagah mi je pomembno, da so v prvi fazi negovalne, saj jih nosimo vsaj 8-10 ur dnevno (kadar se naličimo). Pudri so tudi odlično zaščitno sredstvo, saj našo povrhnjico ščitijo pred prostimi radikali in pred škodljivimi UVA/UVB žarki, zato je tudi pomembno, da imajo te zaščitne filtre. Pri pudrih se mi je do sedaj vedno pokazalo, da so dražji pudri, dražji upravičeno. Tukaj nikoli ne varčujem, nekajkrat sem poskusila in je proizvod vedno končal v smeteh ali pa pri drugi uporabnici. Seveda se vsak giblje v okviru svojih zmogljivosti, moj je le nasvet, da če lahko, pri podlagah ne varčujte. Kvalitetnejše podlage imajo boljšo-negovalno osnovo, boljše pigmente, ki večinoma ne oksidirajo, ostanejo na obrazu cel dan, ne grejo v gubice, se ne vsedejo v pore, porabimo manj proizvoda etc. To so tudi stvari, ki so mi pri podlagi najpomembnejše in to želim od dobrih. 


Sensai Cellular Performance Anti-Ageing Foundation, Cream Foundation

Ta podlaga je ena izmed mojih najljubših. Kot sem že enkrat ali celo večkrat povedala, če bi morala izbrati samo eno znamko za podlage, bi bila to verjetno ravno Sensai. Njihovi pudri so mi nad-kvalitetnimi, izredno negovalni, prekrivni, so pa narejeni za normalne, mešane, suhe, zelo suhe tipe kože. Njihova glavna funkcija ni matiranje, mastna koža, ampak hranjenje, negovanje, sijaj, zato mastne in aknaste kože tukaj za enkrat ne boste našle prave podlage. Vse kar nudijo pa je ravno to, kar jaz želim od dobre podlage.

Omenjena podlaga je razkošna kremna podlaga z 80% negovalnih sestavin, ki zagotavlja dolgo obstojen, svilnat, sijoč in zglajen, znova mladosten videz polti. Sestavljajo jo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE edinstvene sestavine proti staranju, ki kožo vlažijo, čvrstijo, hranijo in dobro zaščitijo. Hkrati pa nudi izjemno prekrivnost ter obstojnost. Zmanjša stres, saj kožo ščiti pred škodljivimi UV žarki – nujna dnevna negovalna funkcija.

Vsebuje: marelično olje, vitamin E, svilo Kuishimaru, mineralne zaščitne faktorje, vlažilne sestavine in veliko ostalih negovalnih sestavin.

Spada v pomlajevalno linijo Cellular Performance in je negovalni proizvod ter hkrati tudi make-up. Vsekakor to ne pomeni, da zato ne rabimo nege obraza. To nas dodatno ščiti čez dan. Jaz uporabljam trenutno odtenek  CF13, tudi CF 22 je zame odlična barva. Ta linija pudrov je najdražja, omenjeni stane nekje od 70 – 80 €. Naj povem, da je tako gost in pigmentiran, da ga porabim čisto malo in traja več mesecev.


Izgled/efekt na koži

Fotografije prikazujejo prekrivnost z minimalnim nanosom, da se proizvod ne vsede v pore ali poudari gube.


Upam, da vam je bil prispevek koristen. Če vam je bil všeč, ga delite s prijateljicami, ki iščejo kaj podbnega.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.