Girls can do anything. Zadig & Voltaire

Facebook Twitter Pinterest

Nova dišava za emancipirane ženske

"Girls can do anything" je slogan, ki ga je, na majicah modne revije jesen/zima 2017, poslala v svet modna znamka Zadig & Voltaire in uteleša tudi njihov nov ženski vonj. Predstavlja novo vejo feminizma, ki je sijoča, osvobaja vseh konvencionalnih okvirjev, nagovarja, da smo vodje svojih odločitev, dejanj in ukrepov. Naš nasmeh je orodje, ki razoroži moške, da lahko osvojimo njihov teritorij samozavestno in nonšalantno. Ideja, ki stoji tudi za novo dišavo, je, brisanje mej med striktno moškim in popolnoma ženskim. Skatebordanje v visokih petkah, boks z gracioznostjo balerine, plesanje na drogu, ki se zgodi sredi ulice na ulični svetilki .

"Must! glasbena podlaga: EMF You're unbelievable"

#GIRLS CAN 

Ta čarobni napoj potrebuje posebno obravnavo

Ta koncentracija humorja, optimizma energije, neskončne ženskosti je ujeta v kristalno čistem objektu, ki je navdih steklenice vode, razdeljene med modno revijo. 

Kaj je izposojenega od moških dodatkov?

Steklenica v razkošnem steklu je zasnovana na osnovi iz dekorirane ribje kosti. Ima reliefen kovinski pokrovček, ki spominja na vitage avtomobilske dodatke.

Kaj pa njegova absolutna ženskost?

Rožnata dišava oživljena s kančkom modrine in popolno nalepko, ki je v teksturi usnja, z imenom GIRLS CAN DO ANYTHING, vtetoviranim direktno na kožo.

DIŠAVA

ZADIG ŽENSKA JE ZADRŽANA, ELEGANTNA IN MODERNA

Ona je svobodna, samozavestna in uveljavlja slog, ki je ROCK, OVERSIZE in IZVEN RITMA. Nosi moška oblačila, kot so usnjena "biker" jakna nad svileno oblekico in par usnjenih škornjev. Namenjen je muzi, s svojim neponovljivim slogom, kateri je parfumer namenil "fougere", arhetipsko moško dišavo, ki jo je ponovno odkril zanjo. Končni rezultat je ultra žensko. Glavni akordi so hruška, mošusna vanilija, semena tonke, dodani pa so običajno moški akordi ambroxana, sivke, mahovine, zaradi česar je to prva FOUGERE ženska dišava. Dodana je tudi vrtnica, geranija, aldehidi, bergamotka, cvet pomarančevca, sandalovina. Ta senzualna, mošusno - lesna zasvajujoča dišava je napolnjena z evokativno sladkobo, ki se ji ni moč upreti in je v skladu z DNK Zadig & Voltaire parfumi.    

Kampanja

GIRLS CAN DO ANYTHING. 

Obraz kampanje je igralka, top model Agnes Akerlund, pesem te kampanje pa so legendarni EMF You're unbelievable. Zanimive video vsebine in nagradne igre, kjer bom podarila kar nekaj dizajnerksih kosov Zadig & Voltaire, se bodo odivjale tudi na mojem INSTAGRAMU. Zato ne zamudi objav in me spremljaj tudi tam!

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.