Guerlain je lansiral pomlajevalno vodno olje

Facebook Twitter Pinterest

Olje v obliki vode ali voda v obliki olja. Ni mi bilo popolnoma jasno, kaj pričakovati od teksture. Tudi sedaj ne znam tega proizvoda bolje opisati, kot serum, ki je vodno-oljni. Občutek na koži je super, to šteje. Tudi vonj je božanski, kot velja za celotno linijo Abeille Royal, ki je moja najljubša Guerlainova. Čebelji produkti so med najučinkovitejšimi sestavinami na svetu, za zdravljenje, celjenje. Pri Guerlainu so to aktivno učinkovino uporabili in ustvarili Abeille Royale, program nege s koncentratom za zdravljenje, popravljanje, ki stimulira glavne mehanizme procesa zdravljenja, v vseh ključnih nivojih kože, ki konstantno pomagajao popravljati gube in izgubo čvrstosti tkiva. Izdelki so sicer kar parfumirani, ampak je ta vonj meni tako lep, da me ne moti. Na to linijo pomislim vedno, kadar je govora o odlični teksturi. Mislim, da je tekstura teh krem iz Abeille Royale linije, moj sinonim za najboljšo teksturo. O tem sem že napisala prispevek, ki ga lahko preberete TUKAJ. 


ABEILLE ROYALE YOUTH WATERY OIL

Pomlajevalno učvrščevalno olje za obraz, je pravi eliksir mladosti. Olje na vodni osnovi s svojo revolucionarno formulo združuje moč seruma, lahkotnost olja in svežino tonika. Moč aktivnih sestavin se skriva v mikro kapljicah, ki lebdijo v olju in se sprostijo ob stiku s kožo. Takoj se vpije v kožo, jo neverjetno napolni in zgladi, v trenutku pridobi videz prave otroške kože. Primeren tudi za moške – za pomiritev kože po britju!

Mikro kapljice


Sestavine

Že deset let ima Guerlain v ospredju tehnologije, ki spodbujajo samoceljenje kože in dokazujejo moč čebeljih produktov na kožo. Navdušeni nad novimi odkritji v nevroznanosti, nov reperativni kompleks črne čebele poveča učinkovitost medu črne čebele in Guerlainovega ekskluzivnega matičnega mlečka. Ta nemasten oljno-vodni produkt ima moč seruma, bogatost olja in lahkotnost vode. Ob nanosu je koža napeta, gladka in sijoča.

02_1

Guerlain Abeille Royale

guerlain bees missesbond


Ouessant med

Želja po najmočnejšem čebeljem produktu, je Guerlain vodila do Ouessant-a, enega izmed najčistejših ekosistemom na svetu. Brez zajedalcev in zaščiten pred pesticidi. UNESCO je tu določil rezervat biosfere in ta otok, ob francoski obali, je dom Črne čebele, avtohtone vrste tega otoka. Te čebele proizvajajo med neprimerljive čistosti in resnično izjemnih lastnosti, “Grand Cru” med. Bogat z amino kislinami, elementi v sledeh in visoke vsebnosti fruktoze, ta med nudi bistvene sestavine, ki so aktivne v popravljalnem procesu kožnega tkiva.

Guerlainov ekskluzivni matični mleček

Matični mleček je najbolj dragocena sestavina, ki jo proizvedejo čebele. Rezerviran je izključno za hranjenje čebele matice, prav tako nudi odlično hrano za kožo. Guerlain je razvil svoj ekskluzivni matični mleček, da bi zagotovili njegovo čistost in kvaliteto. Bogat je z izjemnimi hranili in je naravni izvor ogljiko hidratov, proteinov, lipidov in vitaminov. Proizvaja se v zaščitenem okolju in nudi izredne koristi koži. Da Guerlain zagotavlja te dragocene sestavine, ima v lasti 200 panjev, tako, da so sestavine vedno enake kvalitete in istega porekla.

Mira olje

Guma dravesa Commiphora (myrrh) – Mira, se uporablja v indijski tradicionalni medicini že 3000 let, zaradi njene pomirjevalne in obnovitvene lastnosti. Olje Mira  pa se pridobiva z okolju prijaznim postopkom ekstrakcije. Olje je bogato z biološkimi aktivnimi molekulami (commipherine in commipherol), ki igrajo ključno vlogo v obnovi kože.

Navodila za uporabo


Uporaba s kremo Abeille Royale

Nov serum uporabim v kombinaciji s kremo iz iste linije, Abeille Royale Rich Day Cream, ki je bila novost lanskega leta. Krema z najboljš teksturo in čudovitim vonjem. Prav tako so sestavine kraljevske, matični mleček kraljevske črne čebele in med. Na koži pusti takojšen občutek mehkobe in ugodja s polnim sijajem. Ima udobno teksturo, bogato kot balzam. Obogatena je z maslom čebeljega voska, pridobljenega izključno iz naravnih virov. Izredno mazljiva tekstura v trenutku zgladi kožo. Slasten in čuten občutek, ki ga okrepi tudi sama medena barva kreme. Ob stiku s kožo je nektar lahkotno svež, očara pa sam vonj po soncu. Medene note absoluja čebeljega voska prepletenega s cvetnimi notami mimoze, košeničice in svežino zelišč.

Cena seruma zahteva malce višji budget, in sicer, na voljo so tri velikosti. 15ml 51,86€, 30ml 93,09€ in 50ml 134,36€. Na voljo v bolje založenih parfumerijah, kjer prodajajo znamko Guerlain.

Na moji WISH LISTI …

guerlain_cat17_g061334_wOd letošnjih novosti sem preizkusila tudi novo balzam  ABEILLE ROYALE BLACK BEE HONEY BALM. Medeni balzam za izjemno občutljivo in suho kožo, le-to izdatno nahrani zahvaljujoč izjemnim sestavinam, ki stimulirajo samoceljenje kože na vseh ključnih nivojih. Primeren za kožo, ki je bodisi suha zaradi ekstremnih pogojev: mraz, vročina, sonce, veter, vlaga, sneg, bodisi oslabljena zaradi dermatoloških posegov. Koža je nahranjena, mehka, udobna, nepravilnosti in gube so vidno zmanjšane. Ta balzam me je že rešil ob zelo občtuljivi koži, ko me je pekla ob nanosu skoraj vsega. Je nekakšna SOS terapija, če pa je koža izredno suha in občutljiva, pa lahko tudi krema za vsak dan. Diši po čistem medu in že po vonju veš, da bo tvojo kožo pomiril. Ta izdelek je na moji wish-listi, uporabila bi ga, kadar je moja koža preobčutljiva in pa kot hranilno kuro za pozimi.

BLACK BEE HONEY BALM 30ml 58,18€

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.