Kako iz kreme naredite super kremo

Facebook Twitter Pinterest

Kaj porečete na to, da bi lahko iz svoje vsakodnevne nege obraza naredili luksuzni, intenzivni tretma, ki bo vaši koži vdahnil tisto, kar najbolj potrebuje in bo le-ta izgledala maksimalno dobro. Personalizirajte vaš dnevno-nočni ritual nege in ga prilagodite razpoloženju vaše kože! Svojo vsakdanjo kremo spremenite v takšno, za kakršno bi morali odšteti več 100 evrov, da ne govorimo o obiskih salonov. Clarins je to jesen lansiral odlične tri proizvode, ki so me povsem navdušili. To so super koncentrirani boosterji v obliki kapljic, ki jih dodate svoji kremi, zadostuje že 3-5 kapljic. Na voljo so trije različni, in sicer: energijski, razstrupljevalni in popravljalni. Boosterji so zelo koncentrirani, zato jih moramo vedno zmešati z dnevno ali nočno kremo, masko. Hkrati uporabimo samo en booster, lahko pa zjutraj enega, zvečer drugega. Poglejmo, katerega potrebuje vaša koža.


ENERGY BOOSTER

Je vaša koža trenutno izčrpana?  Samo nekaj kapljic Energy Booster-ja pomešanega z vašo običajno vlažilno nego in znova bo polna sijaja in lepšega tonusa. Primerno za vse tipe kože, ki jim primanjkuje energije; za utrujeno kožo, ki je posledica stresa, pomanjkanja spanca, intenzivnih obveznosti… Odlična nega za mlade mamice ali tiste, ki rade ponočujejo.  Popoln spremljevalec vaše diete ali preprosto, kadar nimate energije. Vsebuje ginseng, tetrapeptid in pšenične proteine. Kožo tonificira, ji povrne energijo, poživlja, pospeši obnovo celic in napne.

Moj izbor. Tega sem izbrala tudi za svoj obraz. Ker pri meni ne drži pregovor ‘Noč ima svojo moč’ oz. se ga ne držim, zamudim tiste ure, ko se koža najbolj spočije, zato je včasih videti utrujena. Booster uprabljam intenzivno 14 dni, po nanosu je koža vidno bolj napeta, navlažena in ima svež sijaj še vsaj 6 ur po nanosu. Resnično zgleda bolj spočita in napeta, to so moja opažanja. V teh 14 dneh se je gladina mojega boosterja skoraj neopazno zmanjšala, kremi dodajam zjutraj in zvečer po 3 kapljice in ugotavljam, da ga bom imela še vsaj za mesec ali dva.


REPAIR BOOSTER

Je vaša koža trenutno občutljiva ali razdražena?  Samo nekaj kapljic Repair Booster-ja pomešanega z vašo običajno vlažilno nego in znova bo pomirjena in polna ugodja. Primerno za vse tipe kože, nagnjene k občutljivostnim reakcijam ali draženju (bodisi zaradi estetskih posegov ali zunanjih dejavnikov). Odlična nega za kožo, ki je bila preveč izpostavljena soncu, mrazu, vetru. Vsebuje izvleček mimoze tenuiflore, analtoin in panteol. Kožo popravlja, pomirja, vrača občutek ugodja, jo krepi. Rdečica se občutno zmanjša, koža je popravljena in bolj odporna.


DETOX BOOSTER

Je vaša koža pusta, polna strupov? Nekaj kapljic Detox Booster-ja pomešanega z vašo običajno vlažilno nego in znova bo osvežena in v ravnovesju. Primerno za vse tipe kože, katere trenutno stanje je slabo zaradi nezdrave prehrane, preveč alkohola; odlična nega za strastne kadilke in za vse, ki živijo v onesnaženih okoljih. Vsebuje izvleček zelene kave in dvojno hialuronsko kislino. Koža je zglajena, lepša in bolj sveža, razstrupljena in bolj zdrava.


Boosterji so pakirani kot 15ml tekočina in jih doziramo kot kapljice, saj imajo na spodnji strani gumijasto dno, na katerega pritisnemo, da sprožimo kapljice. So brezbarvni in brez vonja. Po moji oceni zadostujejo minimalno za dva meseca. Cena boosterja je 39 eur.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.