Konec nadležnih dlak se začne to poletje

Facebook Twitter Pinterest

Kaj pravite na to, da bi v udobju lastnega doma odstranili nezaželjeno poraščenost za vedno? Da se ne bi rabili obremenjevati, ali so vaše noge in pazduhe, ter bikini trenutno primerni za razkazovanje ali morate še najprej na depilacijo? Vse to je moja življenjska želja in s tem poletjem se mi uresničuje. Sama se zelo spopadam s poraščenostjo, moje dlake so zelo temne, koža pa svetla, najslabša možna kombinacija za vizualni efekt in najboljša možna za trajno odstranitev z laserjem ali IPL žarki. Pred leti sem se že poslužila permanentnega odstranjevanja dlak s klasičnim laserjem. Postopek je dokaj boleč, dolgotrajen in zelo drag. Vsaj pred leti je bilo tako. Za 6 tretmajev (kar je minimum, da zajamemo vse dlake) celih nog, pazduh in bikini predela sem odštela okrog 1000 evrov. Dlake so bile po tretmajih skoraj v celoti odstranjenje. V salonu so mi priporočali še vsaj dva obiska in pa potem vsaj enkrat letno za vzdrževanje. Ker se nisem poslužila tega predloga, so mi čez čas dlake ponovno zrastle. Sicer bi ocenila, da jih je na nogah cca. 40% manj, pazduhe pa sem kasneje še tretirala z IPL laserjem v salonu in zmanjšala poraščenost za 70%. Vendar vse te terapije zahtevajo konstantno obiskovanje salonov, vsaj dvakrat letno, kar je precej drago. Zdaj pa sem zasledila IPL odstranjevalec dlak, ki je namenjen uporabi doma. Pozornost mi je pritegnil ravno Braunov, zakaj, pa si preberite spodaj.


Zakaj Braun Silk Expert IPL?

Pritegnil je mojo pozZPS-testornost, ker je bil nagrajen s strani Zveze potrošnikov Slovenije in zaradi podatkov, kako dolgo deluje žarnica in za koliko časa ga dejansko imamo. Pri njegovi uporabi ne potrebujete niti gela niti polnjenja, pa tudi žarnice ni treba menjati. Žarnica namreč omogoča 300.000 osvetlitev, kar pomeni 15 let uporabe za tretmaje po celem telesu ali 35 let uprabe na nogah, pod pazduhama in na bikini predelu.


Varnost izdelka

Izdelek jeBraun IPL Misses Bond popolnoma varen za domačo uporabo, kar je zagotovljeno s strani proizvajalca. Je klinično testiran, njegovo uporabo je odobrila tudi FDA. Testiranje, ki je potekalo v sklopu ZPS Slovenije, pa je nadzoroval dermatolog, ki je po opravljenem postopku med drugim ocenil tudi stanje kože. K varnosti pripomore tehnologija Senso Adapt, ki samodejno razbira ten vaše kože (do 80x v minuti) in pred vsakim svetlobnim pulzom optimizira intenzivnost svetlobe za varen in učinkovit tretma. Odslej vam ni treba več primerjati svoje kože z barvnimi kartami in ugibati prave jakosti svetlobe za odstranjevanje dlačic. So pa vsekakor najboljši rezultati tam, kjer je koža najbolj bela, dlake pa čim temnejše. Ne odstrani belih in rdečih dlačic. Braun Silk-Expert IPL ima zelo hitro IPL tehnologijo. S hitrostjo osvetlitev, ki jo dosega, omogoča tretma nog v samo 8 minutah.


Učinkovitost izdelka

Uporabnice so po štirih tretmajih enkrat na teden opazile bistveno razliko v rasti dlačic. 94% jih je opazilo vidne rezultate že po treh mesecih uporabe, 89% jih je opazilo bistveno manj dlačic na območju, kjer so napravo uporabljali, še po 12 mesecih od zadnje uporabe. Jaz sem trenutno naredila dva tretmaja, tako, da o rezultatih še ne morem poročati, bom pa vsekakor napisala svojo izkušnjo po treh mesecih uporabe. V preteklosti načeloma vem, kako delujejo IPL aparati v salonu in kakšne učinke nudijo, tako, da bo to zanimiva primerjava.

APARAT JE DOSTOPEN V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH PO SLOVENIJI, STANE OKROG 450 EVROV. MOJ JE IMEL ZRAVEN TUDI ELEKTRIČNO KRTAČKO ZA TELO, KATERO LAHKO UPORABLJATE ZA PILING TELESA ALI NANAŠANJE PREPARATOV.


Primeren je tudi za odstranjevanje dlačic na občutljivih predelih

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.