Moj nevidni tattoo. Moja dišava. Mon Guerlain

Facebook Twitter Pinterest

Nova dišava, ki je zagotovo trenutno največje lansiranje tega leta. Mon Guerlain, ime, ki simbolizira nekaj lastnega. Ime, ki prikliče 200 let zgodovine polne izkušenj, kronane z uspehom, znanjem in radodarnostjo in ki je odsev strasti  Guerlain parfumerja. Že pet generacij Guerlain parfumer zaznamuje zgodovino dišav, katerim vdahne srce in dušo. V iskanju najboljših surovin potuje po svetu. Ustvaril je nove, drzne akorde in kreiral prek 1100 dišav…Kljub velikim uspehom je pravila postavil na glavo.

Thierry Wasser, peti Guerlainov parfumer, ki je podpisan pod  kompozicijo nove ženske dišave, pravi, da je nemogoče definirati Guerlain dišavo zgolj kot formulo, ki združuje akorde in kombinira redke surovine v skrivnostnih koncentracijah.


Mon Guerlain 

Mon Guerlain je koncentracija pristnih človeških odnosov z ljudmi, ki njihove kreacije delajo izjemne. Vse našteto, od polj do laboratorijev, vse to je postalo del dišave Mon Guerlain, dišave ustvarjene za izjemno, iskreno in pristno žensko.


Dišava

Izhodišče za delo na kompoziciji Mon Guerlain je vanilija, priljubljena sestavina prisotna v Guerlain mojstrovinah kot so Shalimar, Habit Rouge in Jicky. Tej močni, čutni in skrivnostni Tahitensis vaniliji se pridruži sivka, ki je sicer bolj prisotna v moških dišavah. Zato je bilo pomembno najti izjemno in redko sivko, z edinstvenimi olfaktivnimi lastnostmi, ki je morala zadovoljiti Guerlain parfumerja.

« Ta novi akord nas vabi k preseganju deljenja na moško in žensko, deluje namreč v prid obeh. To je točno to, kar dišavi Mon Guerlain daje moč in modernost », razloži soustvarjalka dišave.

Carla sivka predrami čutno, razvijajočo se, skoraj materinsko ženstveno komponento vanilije s svojo drznostjo, svežino, čistostjo in preprostostjo. Sambac jasmin, obran ob zori, se povezuje s čutno vanilijo in sivko; dišavi daje pečat prefinjenosti, nežnost in čutnost. Sandalovina je odraz notranje moči in bogastva, ki ga posedujejo vse ženske. Je les, ki daje moč in ohranja skrivnost večne ženskosti.


Ikonska steklenička

MON GUERLAIN Zamislil si jo je Gabriel Guerlain in leta 1908 jo je izdelal Baccarat. Je prava legendarna dišava. Leto za letom je pridobivala svojo pozicijo kot ena izmed ikoničnih Guerlain stekleničk, ki je bila navdih številnim umetnikom in dizajnerjem, ki so ji dajali svoj pečat. Preprosta, enostavna in grafična, spominja na alkimistovo stekleničko, pokrovček ima obliko štiriperesne deteljice. Danes v njej domuje Mon Guerlain, dišava, ki je poklon sodobni ženstvenosti in ki v sebi združuje nasprotja moči strogih linij in čutnih oblin;  namiguje na močno, svobodno in čutno ženstvenost.

Muza 

Med AngAngelina Jolieelino Jolie in Guerlainom je vez, dolga desetletja, ki sega v čas Angelininega otroštva; spomin na omamno dišeč puder z vonjem irisa in vijolic, ki ga je uporabljala njena mama in ki ji je bil tako zelo ljub.. Angelina ga povezuje s kvaliteto, eleganco in ženstvenostjo. Leta kasneje je ta vez obnovljena; Guerlain se je z Angelino srečal v Kambodži, kjer je snemala in režirala svoj četrti film First They Killed My Father. Tam se je začela pisati zgodba o novi dišavi, ki združuje Guerlainovo zapuščino izjemnega obrtniškega znanja, idealov in navdiha. Vse svoje prihodke iz kampanje Mon Guerlain je darovala v humanitarne namene.


Podarjam

Obišči in spremljaj moj Facebook in Instagram ter osvoji prelepo nagrado.


S profesionalno fotografinjo Natašo Medvešek (klikni na njeno ime), ki je zaslužna za fotografije v tem zapisu (z izjemo uradnih Guerlainovih fotografij), sva se odločili, da skupaj podarimo čudovit giveaway, ki vsebuje portretno fotografiranje (pet obdelanih fotografij) in pa novo dišavo Mon Guerlain, Eau de Parfum 50 ml.

Pravila 

Pričetek Giveawaya je petek 28. 4. 2017 in traja do nedelje 7. 5. 2017. Nagrajenec bo objavljen 8. 5. 2017. Sodelovali boste lahko na Facebooku in Instagramu, natančna navodila bodo objavljena skupaj z objavo na omenjenih socialnih omrežjih ob pričetku. Upoštevajo se samo osebe, ki bodo pravilno izpolnile vse korake. Nagrajenec bo eden in bo objavljen pod objavo na Facebooku in Instagramu. V kolikor se v roku 5 dni od objave ne javi, do nagrade ni več upravičen. Nagradna igra je namenjena v promocijske namene. Fotografiranje z nagrajencem bo potekalo ob dogovorjenem terminu na določeni lokaciji v Sloveniji, ki jo določi fotograf, kamor nagrajenec pride na svoje stroške. Za svoj izgled poskrbi sam. V kolikor se fotografiranja ne bo udeležil, je nagrada brepredmetna. Menjava nagrade za denar ni možna, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo. Dišavo prejme na setu fotografiranja. Nagrajenec dovoljuje objavo fotografij za promocijske namene in mora podpisati izjavo o le-tem pred samim snemanjem, v nasprotnem primeru mu nagrada ne pripada. Fotografije prejme v roku 14 dni po opravljenem fotografiranju v elektronski obliki.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.