Must-have pripomoček za pametni telefon

Facebook Twitter Pinterest

Pripomoček, ki ga bom danes predstavila, me je navdušil že po odličnih ocenah, ki sem jih gledala, nanj pa me je opozorila kolegica blogerka iz Srbije, ki ga je navdušeno predstavila v svojih Instagram zgodbah. Gre za stylish prstan, ki ga nalepimo na naše pametne telefone (lahko tudi tablice) in nam omogoča lažjo uporabo in prenašanje naših nepogrešljivih spremljevalcev, lažje tipkanje, slikanje, branje, manj nevarnosti, da nam zdrsne iz roke oz. le-te skoraj ni, služi kot stojalo, da telefon stoji pokončno ali ležeče na mizi, kot obešalnik za telefon, skratka, you name it.

Ko sem se vrgla v manjšo raziskavo, sem ugotovila, da je tega že kar nekaj na tržišču v razno raznih oblikah, kvalitetah etc. Vendar iRing je samo eden in če želite imeti kvalitetno stvar z omenjenimi funkcijami, boste kupili točno tega. Zakaj je temu tako, bom pojasnila v nadaljevanju. V Sloveniji imamo celo uvoznika, torej lahko pri nas kupimo ta uporabni pripomoček, brez katerega sama zagotovo ne bom več, saj mi je eno izmed mojih najljubših odkritji to leto. V nadaljevanju pa vam razkrijem, kje ga lahko kupite najceneje.


Pakiranje in uporaba

rose-gold-iringSkupaj s prstanom dobite tudi kljukico, katero lahko namestite v avtomobil, na ogledalo, steno, okno, kamor želite obesiti svojo napravo. Jaz imam svojo v avtu in pa na stojalu, kamor obesim telefon, kadar snemam kaj, kjer rabim obe roki. Lepilo na omenjeni kljukici/nosilcu je zeloooo močno, zato dobro razmislite, kam jo boste namestili, saj jo ni mogoče prestaviti oz. uničimo lepljivo plast (verjemite, uničila sem dve in steno). Je pa lepilo na prstanu, ki ga zalepimo na telefon, narejeno s posebno tehnologijo, kajti prilepi se izredno močno, vendar niti malo lepila ne ostane na površini, zato ne rabimo skrbeti, da bi nam poškodovalo ozadje telefona ali ovitek. Prstanček lahko dejansko prestavimo do 100x (tako navajajo v navodilih), ko ga odstranimo iz površine, ga splahnemo in s tem odstranimo prašne delce, ko se posuši, ga uporabimo ponovno. Iskreno mislim, da tako, kot prvič verjetno ne drži naslednje 99x, ampak, če ga prestavite enkrat, dvakrat, ne bi smel biti problem, v kolikor fizično ne poškodujete lepljive površine.


Svojega lahko naročite TUKAJ. Če uporabite kodo “missesbond” (male črke in vse skupaj), pa imate brezplačno poštnino, kar pomeni, da ga dobite najceneje, kar je možno  😉 …za moje sledilce, da bodo vaši telefoni varni in vaše roke veliko manj obremenjene.

*Pomoč: Ko zaključite z nakupom, izberete način dostave Pošta Slovenije (3,90 eur), ko vnesete kodo “missesbond”, se znesek poštnine spremeni v 0 eur.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.