Nova, sonična zobna ščetka Curaprox

Facebook Twitter Pinterest

Komaj sem jo dočakala. V tujini je že nekaj časa na tržišču, k nam je prišla v novembru. Nova, visoko kakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka Black is White znamke Curaprox. Sama sem zvesta uporabnica zobnih ščetk Curaprox, od nedavno tudi njihovih medzobnih ščetk, ki so skoraj najbolj pomembne (zakaj preberi TUKAJ) za zdrav nasmeh. Vendar sem poleg klasičnih ščetk dobrih sedem let uporabljala tudi sonično zobno ščetko Sonicare znamke Philips. Ker želim svojim zobem le najboljše, sem si jo kupila in prišla do spoznanja, da tako, kot očiti zobe takšna ščetka, ti jih lahko le še zobozdravnik v ordinaciji. Torej, zadnjih sedem let sem kombinirala uporabo Sonicare ščetke in klasičnih Curaprox ščetk ter zobne nitke. Po sedmih letih mi električna ščetka deluje še brezhibno, vendar sem počasi razmišljala o nakupu nove, saj so na voljo že izboljšane različice. Tako sem zasledila, da prihaja konkurenca pri Curaproxu tudi na naše tržišče in ker je črna in lepa (ker ženske kupujemo z očmi) sem se odločila, da počakam na njo. Zdaj jo uporabljam že 14 dni in sem nad efektom zelo navdušena. Opazila sem tudi nekaj razlik med to ščetko in Sonicare, vendar o tem v kakšnem drugem postu.

Zakaj uporabljam sonično zobno ščetko?

Sama sem podedovala zelo dobre in zdrave zobe, do sedaj imam le eno zalivko. Vendar ne pripisujem tega le genetiki, ampak pravilni skrbi za zobe s pravimi proizvodi in rednim obiskom zobozdravnika. Kljub temu sem zelo podvržena zobnemu kamnu med sprednjimi spodnjimi zobmi, ki ga nikakor ne morem preprečiti. Iz tega razloga sem tudi šla pred leti v nakup sonične zobne ščetke, ker naj bi preprečevala nastanek le-tega. Prepereči ga ne, sem pa podaljšala obdobje nastanka iz 6 mesecev na 2 leti, tako, da ga zdaj očistim enkrat na dve leti pri zobozdravniku. Več o lastnostih in delovanju nove zobne ščetke Black is White Curaprox si prebertite v nadaljevanju …

Ščetko lahko zaenkrat  naročite ekskluzivno le na strani zdrav-nasmeh.com. S kodo:missesbond lahko izkoristite 10% popust in brezplačno poštnino do 31. decembra. 

Hydrosonic Black is White je nova, visokokakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka, ki zagotavlja popono nego zob in dlesni. Hydrosonic “Black is White” v dramatični črni barvi ni samo neverjetno domiselno oblikovana, ampak tudi izjemno učinkovita. To med drugim dokazuje z več kot 42.000 gibi na minuto.

Hidrodinamični učinek pomeni, da ne čistijo zgolj ščetine, ampak tudi mešanica sline, vode in zobne paste, ki je v ustih prisotna ob ščetkanju. To je mogoče zaradi posebne strukture in postavitve ščetin ter jakosti in hitrosti gibanja ščetin, ki v tej mešanici ustvarjajo vrtinčenje. Vrtinčenje reorganizira bakterije v zobnih oblogah, tudi na težje dostopnih mestih in deloma v medzobnih prostorih.

Dodatna prednost so tanke in mehke ščetine CUREN® na majhni glavi nastavka, ki je ukrivljen pod posebnim kotom. Zaradi teh prednosti lahko varno in učinkovito očistite tudi težje dostopna mesta, na primer pri modrostnih zobeh ter med zobmi in dlesnijo. Zaradi gumijaste zaščite na nastavku pa je ščetkanje še posebej prijetno.

Hydrosonic Black is White je popolna izbira s katero boste poskrbeli za popolno izkušnjo. Ob nakupu vas bo v elegantni embalaži ob dramatično črni zobni ščetki presenetila še varna in učinkovita belilna zobna pasta Black is White, ki nežno odstrani madeže na zobeh in krepi ustno zdravje. O tej odlični zobni pasti sem že pisala, kar si lahko preberete TUKAJ. 

V pakiranju je priloženo: Sonična zobna ščetka ‘Black is White, dve glavi/nastavka (roza in črna), zobna pasta Black is White, USB-priključek in USB-polnilni kabel, z možnostjo polnjenja v stenski vtičnici ali na USB-vtičnici ter potovalna embalaža. Garancija na električno zobno ščetko Curaprox Hydrosonic BiW239 je 2 leti. 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.