Novost za mlade in mlade po srcu, Shiseido Waso

Facebook Twitter Pinterest

Japonska blagovna znamka Shiseido bo s septembrom bogatejša za novo negovalno linijo WASO za mlade in mlade po srcu ;). Linija je namenjena koži dvajsetletnikov in vseh nas, ki prisegamo na preprostost, naravo in odlične učinke le-teh.


Naše posebnosti … edinstvene.

Naše napake … polepšane s pomočjo dizajna.

和  [wa] – nežnost, harmonija

想 [so] – navdih

WASO, najlepše prihaja iz narave …

Negovalna linija izdelkov, oblikovanih s spoštovanjem narave, z naravnimi sestavinami, za naravno lepoto… lepoto, ki se skriva v notranjosti vsakega izmed nas. Waso je enostavnost. Nesporno japonsko. Sestavine, pridobljene iz narave. S spoštovanjem se sprosti njihova moč. Spodbujanje avtentične lepote. Brez dodatkov, motenj ali opravičil. Navdih? Japonska tradicija washoku-jaSestavine so izbrane z največjo pozornostjo. Predstavljajo se s svojim najčistejšimi okusi. Razvajajo vseh pet čutil. Čaščene v svojih najenostavnejših oblikah. V harmoniji z naravo. V ospredje stopi le najboljše.


Koža dvajsetletnikov ima povsem svoje zahteve.

V notranjosti je polna in bogata. Njena tanka povrhnjica pa je občutljiva za poškodbe, ki so posledica stresa. Waso je zasnovan s posluhom za nestabilno kožo mladih odraslih. Utrjuje zaščitni plašč kože in spodbuja sposobnost samoobnavljanja. Wasovi štirje vlažilci uporabljajo Whole Cell Release System W, kar pomeni, da so hranljive sestavine pozorno izbrane, spoštovanje do naravnega ravnovesja, njihova celovitost pa je nedotaknjena. V obliki te linije je to preneseno neposredno, in varno na kožo. Uporabite, kar potrebujete, ko potrebujete.


Linija vsebuje:

Clear Mega-hydrating CreamMega vlažilna krema za obraz. Krema, ki po videzu spominja na gel. V trenutku napne in nahrani kožo in se lahko uporablja tudi preko ličil.

Ključne lastnosti: vlaženje in hranjenje.

Color-smart Day Moisturizer, Pametna dnevna vlažilna nega z ZF 30. Dolgotrajna vlažilna nega, ki hrani in osvetljuje. S SPF30 in odtenkom, ki se prilagodi barvi kože.

Ključne lastnosti: glajenje in vlaženje.

Quick Matte Moisturizer Oil-free, Hitra mat vlažilna nega – brez olj. Hranilni proizvod, ki učinkovito matira. Brez barve ali SPF-a.

Ključne lastnosti: vlaženje in ravnovesje izločanje olja.

Color-smart Day Moisturizer Oil-free, Pametna dnevna vlažilna nega s prilagodljivim odtenkom – brez olj – ZF 30Vlažilni izdelek brez olj, ki osvetli, matira in  učinkovito vlaži. Vsebuje SPF30 in odtenek, ki se prilagodi barvi kože.

Ključne lastnosti: Glajenje in matiranje

Softy+Cushy Polisher, Nežen piling za obraz. Nežen, kremast piling. Vsebuje sojo, ki pusti kožo svežo in gladko.

Ključne lastnosti: svežina in glajenje.

Quick Gentle Cleanser, Nežen čistilec s hitrim delovanjemIzdelek za čiščenje gelaste teksture, ki spominja na med. Hitro se speni tudi brez vode in temeljito odstrani vse sledi ličil ter globinsko očisti kožo.

Ključne lastnosti: svežina vlaženje.

Fresh Jelly Lotion, Losijon-gel za vlaženje kože. Neverjetno vlaženje v formuli, ki gel spremeni v losijon. Kožo v trenutku napne in ji pomaga pri zadrževanju vlage v notranjosti.

Ključne lastnosti: vlaženje in napenjanje kože.


Ključne sestavine 

KORENJE ZA HRANJENJE, LISTI LOQUATA (japonske nešplje) ZA RAVNOVESJE OLJA – nežna umetnost uravnavanja, SKUTA IZ SOJINIH SEMEN  ZA GLADKOST – čas za ponoven začetek, MED ZA ČIŠČENJE – tako popolno, tako enostavno, WHITE JELLY GOBE ZA OBILO VLAGE – orosite se. Kikurage ali goba white jelly na Japonskem že dolgo velja hrano, ki zagotavlja čudovito kožo. Podobno kot spužva učinkovito zadržuje vlago. Shranjujejo jo posušeno, vendar pa se takoj, ko ji dodajo vodo, ponovno napne in postane nova, sveža verzija same sebe.


Pozitivni negativi.

Brez parabenov. Brez mineralnih olj.

Vsak Waso izdelek je dermatološko testiran in

Nekomedogen – ne maši por.

Linija upošteva zelo visoke varnostne standarde.

Koža lahko sproščeno zadiha.

Ker manj, ni več.

Je VSE.

Linijo Waso bom v septembru tudi predstavila skozi uporabo, saj imam Shiseido zelo rada in ne dvomim, da se ne bom zaljubila v kakšen nov proizvod. Sliši, vidi in bere se odlično.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.