Občuti sonce – Guerlain Terracotta.

Facebook Twitter Pinterest

Če si kakšen bronzer zasluži ime ‘legendary’, je to zagotovo Terracotta od Guerlaina. Absolutna legenda, ki je na tržišču že od leta 1984. Navdihuje ga potovanje v srce puščave, kjer ujame vse odseve svetlobe in osvetli polt s takojšnjim, naravnim, zdravim sijajem. Skozi leta je ta proizvod bil deležen nekaj sprememb, tako kot je ‘posodobljen’ tudi za letošnjo sezono, z novim vonjem in odtisom logotipa v terri – na voljo v maju, na slovenskih tleh.

Zakaj ga obožujem?

Sama, iskreno nikoli nisem uporabljala terr – zemelj za bronziranje, saj so mi bile vedno vse pretemne, preoranžne, prerjave, skratka, takšne, ki jih lahko uporabijo le zagorele Italijanke, ki ležijo celo poletje na soncu. V to kategorijo absolutno ne sodim :). Sama se skoraj nikoli ne izpostavljam soncu, vsaj ne namensko, moja polt je zelo svetla in ob uporabi takšnih klasičnih terr zgledam še bolj bleda in …oh ne, nikakor ni mogoče, da je to zame. Guerlainove Terracotte pa so nekaj, nad čemer sem zelo navdušena in brez česar si ne predstavljam poletja. Med njimi lahko najde odtenek vsaka polt, brez dvoma. Barve imajo razdeljene posebej za rjavolaske in blondinke, kjer gredo odtenki od takšnih za svetle polti do temnih. Moj odtenek je 01 Clair Brunettes.


Opis.

Terracotta puder iz Guerlaina je avtoriteta med bronzerji. Naravno reproducira različne odtenke porjavitve in ponuja ženskam takojšen naraven izgled v vseh letnih časih v eni sami potezi. Njena formula je obogatena z vlažilnimi aktivnimi sestavinami, ki ne izsušijo kože, ter zagotavljajo dolgotrajno udobje. Lahko jo uporabljamo po celem obrazu (vratu in dekolteju) ali pa jo uporabimo, da oblikujemo konture, porjavitev obraza. Na voljo je 8 odtenkov.


Vonj …mmmm

Vonj je tisti, ki so ga tokrat spremenili. Priznam, da mi je ta daleč najboljši. Popelje vas na počitnice. Frezija in cvet pomarančevca kreirajo občutek svile. Pomešajo se z vonjem tonke in vanilije s sončnimi fasetami, ki utelešajo esenco terracote. Kanček belega mošusa da žameten zaključek tej omamni dišavi. Prebudi čute in jih popelje v daljne kraje.

Nanos.

Da bi dosegli izgled naravne porjavitve, poskusite Guerlainovo skrivnost nanosa Terracotte v obliki številke 3. Nanašamo lahko po tem, ko smo uporabili puder ali pa smo na kožo nanesli le dnevno kremo (z zaščitnim faktorjem) in sicer s čistim čopičem. Začnemo na čelu, tik ob lasišču, čez senco, pod lično kostjo (nekje do 2/3) in zaključimo s potegom pod čeljustjo. Ponovimo tudi na drugi strani, lahko dvakrat, trikrat, odvisno od željene intenzivnosti.

Guerlain Terracota Bronzing Powder, najdi svoj odtenek. Ena do dve terre zadostujeta za obdobje od maja do oktobra.


Zdrav, zagorel videz čez celo leto, za vse polti  😉

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.