Pokukajte v svet nove dišave Kenzo World

Facebook Twitter Pinterest

Če bi morala celotno kampanjo o novi dišavi Kenzo World opisati z eno besedo, bi ta bila ‘genialno’. Kampanja, ki si jo zapomniš zelo dobro, prav tako dizajn in vse, kar paše zraven. Tudi sam vonj je zelo poseben, drugačen, ne spomnija me na nobenega poznanega. Na prvo žogo, ko sem ga povonjala na listku, mi sploh ni bil všeč, čisto nekaj drugačnega od vonjev, ki me pritegnejo. Bila sem prepričana, da ga tudi odprla ne bom, ker ga ne bom uporabljala. No, potem sem ga odprla, ker sem želela fotografirati čudovito stekleničko in tudi malce sem ga posprejala po roki, da se še enkrat prepričam, če mi res ni všeč. Dobro, da sem ziheraš, na koži se mi je razvil povsem drugače, moj nos ga je zaznaval čisto drugače, kot par dni prej, prav prikupil se mi je in zdaj ga celo nosim in to z veseljem. To me je res presenetilo.

Parfumov nikoli ne kupujte na prvo žogo. Mogoče imate slab dan, vas določene esence zmotijo, naslednjič pa vam je lahko noro všeč in se vam zdi, da je to povsem drug vonj. Potrebno jim je dati več šans, tako kot partnerju, ki ima dobre kvalitete in zasnove, pa vas kdaj razočara  🙄 


KENZO kreativna direktorja Carol Lim in Humberto Leon

sta vdihnila vizijo mode v njuno prvo dišavo. Svet v njuni sliki je drzen, spontan, presenetljiv, zabaven, barvit. Svet, ki slavi svobodo izražanja, raznolikost in ustvarjalnost. Za kolekcijo jesen-zima 2013 sta Carol in Humberto oblikovala oko kot prepoznavno ikono kolekcije. Vsevidno oko ima močan vtis kolekcije in namiguje na vpliv tretjega očesa, na duhovno zaščito od zgoraj, sta pojasnila. “Obožujeva to interpretacijo očesa, ki obvešča in se poistoveti z vašim svetom,” še doda Carol. Kot ena najbolj prepoznavnih modnih ikon KENZO kolekcij, oko sedaj presega svet dišav.


Kenzo World, svilnata meglica

Naročje polno šopkov rož in cvetnih listov. Eksplozija nežnosti. Razgibano. Spontano. Kenzo World se razkriva v svilnatih meglicah, ki naredijo vse: očarajo, osvežijo, odišavijo. Kenzo World je dišava kot nobena druga.

KENZO ženska je trdno zakoreninjena v sedanjosti.  Rada ima gibanje, hitrost, način kako se gibljejo stvari. Rada ima spremembe in nasprotja.

Tako sta KENZO žensko definirala Carol Lim in Humberto Leon.

Edinstvena struktura z žametnim zaključkom

Lahka meglica, ki vlaži in pričara občutek nežnega dotika na koži. Kenzo ženska se ne boji ničesar. Čez svojo novo izkušnjo razprši meglico. V eksploziji občutkov se razkrije Kenzo World: sijoč parfum, cvetna eksplozija v kateri kraljuje potonika in poudarja dišavni odtis krhkih “rdečih jagod” egipčanskega jasmina, na koncu pa ambroxan doda ključen dotik skrivnostnosti. Torej, sama steklenička je v obliki očesa, pokrovček pa ponazarja trepalnice. Pri dizajnu so mislili tudi na to, da steklenička zgleda lepo brez pokrova in sicer, če jo pogledaš od zgoraj, ima prav tako dizajn očesa. Na čudoviti zunanji embalaži pa je ime napisano tudi v Brailovi pisavi.


My Mutant Brain, Spike Jonze

Direktor filma/reklame za nov vonj Kenzo World, ni nihče drug kot izjemni režiser Spike Jonze. Njegovi poznani filmi so Being John Malkovich, Her, Adaptation in mnogi drugi. Dekle v reklami in na visualu je Margaret Qualley, plesalka, igralka in pa hčerka slavne igralke Andie MacDowell. Reklama je ponazoritev surove, provokativne energije. Pri svoji zavesti potegne vse, kar se premika s seboj. Svet vidi, kot ga želi videti. Ko pomislimo na parfumsko kampanjo, pomislimo na lepo žensko s stekleničko. Ta reklama je ravno nasprotje temu. Je večpomenska in drugačna. Šokira gledalca. Reklama, ki si jo zapomnimo. Največji uspeh kampanje, kar si ga lahko želiš je to, da se svetu zdi tako zanimiva, da delajo paradije nanjo. Točno to se je zgodilo tudi tu. Na youtube-u si jih lahko ogledate kar nekaj, mene so dodobra nasmejale. Tu pa prilagam posnetek. Prijetno gledanje in pustite na koncu bloga kak komentar, res me zanima vaš odziv.


Nekaj utrinkov s čudovite tiskovne konference v Hotelu Antiq Palace Ljubljana…

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.