Poletni sladkorček Mugler

Facebook Twitter Pinterest

Poletne dišave priznanih parfumskih hiš vsako leto navdušujejo svoje privržence. Eno sezono so bolj posrečene, drugo malo manj. Gre za limitirane izdaje dišav, in so pravi ‘must have’ parfumskih navdušencev, zbirateljev, njihovih najljubših znamk. Večinoma so dišave v interpretaciji toaletnih vod, torej so bolj sveže in malce manj obstojne kot dišave iz redne linije. So pa cenovno zelo ugodne in tudi večinoma kar 100ml vsebine.


Mugler ⋅ Angel Eau Sucree

Moj ljubi Angel ima tudi letos omejeno izdajo za poletje, ki pa se bo prodajala tudi, ko bo poletja že konec. Imenuje se Eau Sucree in je pravi sladkorček. Kljub imenu in dejstvu, da spada med slajše vonje, je dišava sveža, a še vedno ima v sebi element Angel-a. Dišava ostaja nespremenjena (vonj je enak kot lansko in predlansko leto, ko je postal ena največjih poletnih uspešnic!), še vedno tako okusna, da se vam pocedijo sline! Embalaža pa je še lepša, še bolj vabljiva… in vsebuje še več gurmanske sladkobe, ki bo prepričala tudi najzahtevnejši okus.  

Kako boste dišale po tem cukrčku?

Eau Sucrée je čudovita interpretacija dišave ANGEL, ki je rezultat združitve pikantne svežine in angelskih užitkov. Sestavine vam bodo pričarale kontrastne učinke s čudovitimi občutki, ki se medsebojno dopolnjujejo: vroče in hladno, sladko in pekoče, v-ustih-topeče-se in suho, sveže in zapeljivo.

Kiselkast užitek sorbeta iz rdečih jagod

Peneč  se, sočen okus odličnega sorbeta z rdečimi jagodami. Osvežujoče in sladke ledene sanje, v katerih lahko uživate kadarkoli in kjerkoli, brez slabe vesti.

Sladkoben okus karameliziranega beljaka

ANGEL-ova najnovejša sestavina – izredno lahkotna, ostra in prijetna. Povabilo k skušnjavi  karamelnih poljubčkov.

Razkošna razvada pačulija in vanilije

Čutni užitek, utelešen v dišavi. V misli prikliče podobe ekstremne, glamurozne, zapeljive in očarljive ženstvenosti, ki so, sodeč po Thierry Muglerju »esenca ženske«. Čutna, orientalna nota opiše ANGEL-ove lastnosti, saj združuje čudovite lesne arome pačulija z okroglo mehkobo vanilije.

Vonj je sadno-gurmanski.

Steklenička za pojest! 

V letošnjem letu se Eau Sucrée ponaša z čudovito prosojno modro barvo, ki spominja na sladkarije. Ikonska zvezda, ki jo osvetljujejo biserni odtenki, obišče najboljša obdobja iz otroštva. Novo, črtasto embalažo lahkotnih barv so navdihnila pravila tradicionalne prestižne olfaktivne industrije. Čudovita sladka razvada!

Na voljo v izvedbi ANGEL Eau Sucrée Eau de Toilette 50ml, steklenička ni primerna za ponovno polnjenje.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.