Styling za poletno vročino

Facebook Twitter Pinterest

Sovražim poletje! Prav ste prebrali. Sem precej skandinavski tip in po barvi kože in oči, predvsem pa zelo slabo prenašam vročino in bi bila najsrečnejša, če bi bile tukaj takšne temperature, vsaj poleti. Da prebrodim ta dva peklenska meseca, sem izumila že marsikaj. Danes delim z vami styling, ki vas ohlaja in hkrati zgledate precej cool. Še nekaj lepotilnih, ohlajevalnih  trikov, pa sem z vami delila v julijski številki revije L&Z.


Mala bela oblekica

Našla sem model, ki je pravi hladilni ventilator. Material je fenomenalen – mešanica bombaža 80% in spandeksa 20% in  je precej kompakten, zato stoji stran od telesa in se ne zalima na nas. Nas ohlaja, saj ta kjut babydoll model dopušča, da zrak kroži in nas hladi. Jaz sem jo kupila kar v dveh barvah, našla ša sem pa jo v Miss Ginger Fashion Store Ljubljana.

Srčkaste japonke

Obutev, v kateri ste skoraj bosi, hkrati vas ne pečejo podplati, izgledajo super stylish in če greste mimo fontane, potoka, morja, mirne volje z njimi zakorakate v vodo in se odlično ohladite. Ipanema natikači so must-have vsakega poletja, vedno znova imajo čudovite modele. Pestro ponudbo si oglejte na ipanema.si in na vseh njihovih prodajnih otočkih v večjih shopping centrih.

Steklenica ali modni dodatek?

Steklenica sveže vode mora biti z mano vedno in povsod. Čez poletje jo napolnim z ledenimi kockami, zraven pa narežem kakšno limono, dodam zmrznjene maline ali kaj podobnega. Najbolj cool za to so steklenice Equa, saj so tako lepe, da so že modni dodatek. Izbirate lahko med mnogimi barvami, na pokrovček, pa vam vgravirajo tudi vaše ime. Kako domiselno, čisto tvoja steklenička. Oglej si jih na myequa.com 

Očala: LIU JO

Na čim manj visokih temperatur in da bi te moji predlogi čim bolj ohladili. Če imaš še ti kak trik, kako se poleti ohlajaš, pa bom vesela, če ga deliš z menoj na info@missesbond.com

Be cool.

Foto: Nataša Medvešek, njene čudovite fotografije, pa si lahko ogledate na www.natasamedvesek.com.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.