Time 4 beauty: Vzemite si čas, da ustavite čas

Facebook Twitter Pinterest

Mesec februar in marec sta namenjena lepemu obrazu in negi kože. Tako sem se odločila, ker še vedno srečujem ljudi, ki ne vejo, za kaj se uporablja tonik in kaj je serum. Torej, ozaveščam, kako do lepe kože, razkrivam svoje najljubše proizvode, uporabo in pred vsem želim, poleg znanja, ponuditi tudi izkušnjo, da lahko nekatere proizvode občutiš tudi na svoji koži. Tako si lahko v prvem delu s Sensai-em preizkusil-a najnovešo dnevno kremico Cellular Perfomance, v nadaljevanju s Shiseidom, pa te čaka kar 5 proizvodov, katere bom tudi predstavila, saj so med mojimi najljubšimi. Kako do njih, preberi v nadaljevanju   ;-).

Torej, druga znamka (sledi še ena), ki mi bo pomagala pri predstavitvi nege obraza je tudi japonska, to je Shiseido. Pa poglejmo, kaj sem vam v naslednjih 14ih dneh pripravila …

Vzemite si čas, da usavite čas!

Sodobne ženske smo preobremenjene z obveznostmi in včasih težko najdemo čas, da se posvetimo lastni lepoti. Shiseido želi uporabnicam ponuditi lepotni ritual za hitro in učinkovito nego. To dejansko pomeni 5 minut na dan (x2), ki jih imamo na voljo le zase in za popolno nego, ki kožo obnovi in ji povrne sijoč, mladosten videz.

Lepotni ritual Shisedo je tako enostaven in hiter, da ga bo  osvojila vsaka ženska. Potrebuje le:

2 minuti za čiščenje

Koži podari svileno teksturo, zdrav sijaj in občutek svežine ter popolne čistosti. Shiseido ima na voljo čudovite, nežne čistilce, ki bodo koži podarili svilnat, čist in gladek videz. Za vsak tip kože, za vsako težavo , za vsako starost. Jaz vam bom predstavila svoje dva najljubša proizvoda – čistilno peno iz linije Pureness in lotion iz linije Ibuki. 

1 minuto za nanos seruma/ aktivatorja mladosti

Serumi so namenjeni za različne namene, odvisno, kakšnega zberemo: takojšnji lifting učinek, intenzivno globinsko delovanje (vlaženje, uravnavanje, pomirjanje, svetljenje pigmentnih madežev, hranjenje suhe kože) in vidne učinke. Naj ob tem omenim vrhunski izdelek, revolucionarno inovacijo na področju nege kože – ULTIMUNE. Prvič v zgodovini delovanje seruma doseže Langerhans celice, ki uravnavajo imunski sistem kože- ključ do zdravega in čudovitega videza. S pomočjo Ultimuna odkrijte sijočo, gladko in mladostno polt. Za vsako žensko, za vsak življenjski stil, za vsak trenutek. Pod to točko bom predstavila torej Ultimune serum in pa Bioperformance Glow Revival. 

2 minuti za vlaženje

Nega za preprečevanje prezgodnjega staranja in posledic stresnega življenja. Vlaga je ključ do popolnega videza polti, kot smo že ugotovili pri osnovah nege kože. Potrebuje jo vsaka koža, ne glede na letni čas, starost ali druge težave. Tukaj bom predstavila kremico Bioperfomance Glow Revival.

Mojih 5 je tvojih 5


Na mojem blogu missesbond.com poišči to fotografijo ➡ klikni nanjo in ➡  natisni kuponček. Izpolnjenega oddaš v poslovalnicah Beautique ali Maxi in prejmeš vzorčke mojih TOP 5 Shiseido proizvodov, o katerih bom tudi pisala na Facebook-u in blogu. Poskrbela sem, da o proizvodih ne boš samo brala, ampak jih boš tudi lahko preizkusila  :-P. Ta ugodnost velja od 8. marca (na dan žena 😉 ) pa do 25. marca (materinski dan 😉 ) oz. do porabe zalog.

Ugodnost ob nakupu

Shiseido je za širjenje tega lepotnega rituala pripravil posebno aktivnost, ki se bo odvijala v mesecu marcu in aprilu. Poimenoval jo je Time4Beauty, oziroma čas za lepoto. Vsi, ki boste v tem času kupili en izdelek za nego obraza Shiseido iz linij Ibuki, Bio Performance, Benefiance, Benefinace WrinkleResist24, Benefiance NutriPerfect24, Future Solution LX, Ultimune ali Men, boste ob nakupu prejeli brezplačen komplet 4 miniaturk za nego obraza, za vaš 10-dnevni lepotni ritual.

Letos Shiseido ni pozabil niti na naše boljše polovice, moške. Saj imajo moški tudi svoj lepotni ritual. Samo zanj je Shiseido pripravil poseben brezplačen darilni komplet 4 miniaturk za nego obraza. Darilni komplet prav tako prejmejo ob nakupu enega izmed proizvodov za nego obraza moške kože.

zanjo

zanj


Sledite mojim objavam na Facebooku, kjer vam bom vsak dan predstavila en proizvod iz mojega ‘časa za lepoto’ in pojasnila, zakaj mi je ravno izbran najboljši. Na Instagramu pa se bodo našle zanimive fotografije, videi  🙄 Za Snapchat poskeniraj mojo Snap profilko, zadnje časa ga imam najraje  :-P. Se beremo!

misses bond snapchat

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.