Učinkovito pomlajevanje v salonu s Carita Paris

Facebook Twitter Pinterest

V eri kuponov in neštetih  poceni ponudb lepotnih tretmajev, sem malo izgubila vero v strokovnost salonov, saj so se začele dogajati takšne pripetije, ki šokirajo. Od tega, da delajo terapije z ugasnjenimi aparati, pretakajo poceni kreme v embalaže kvalitetnih znamk, študentskega neusposobljenega osebja etc. …Vendar, ostaja še nekaj kvalitetnih salonov, ki so ostali zvesti strokovnosti in kvaliteti, čeprav so jih kuponi skoraj ubili. Polagam vam na srce, da če se že odločite za obisk profesionalcev, da to ne storite preko -90% ponudb, kjer vam že zdrava pamet da vedeti, da boste dobili le 10% ali nič. Če pravilno skrbimo za svojo kožo, naj bi lepotni salon obiskali 4x letno oz. ob menjavi letnih časov.

Pred dobrim mesecem sem se prvič srečala s filozofijo blagovne znamke Carita Paris, ki je dokaj drugačna od ostalih in me je navdušila, da vam jo predstavim.

caritaZGODBA CARITA. Zgodba blagovne znamke CARITA se je pričela leta 1945 v njihovem Maison de Beauté v Parizu pod kreativnim vodstvom sester Rosy in Marie CARITA. Sestri z avantgardnim duhom sta razširili svoj fokus z ženskih las na celosten videz ženske. Odkrili sta globalno lepoto še preden so drugi začeli o tem govoriti. Imeli sta eno željo: odkriti lepoto vsake ženske in jo negovati po meri z zelo učinkovitimi kozmetičnimi izdelki.

Nege zaradi katerih smo videti mlajše

CARITA NEGE so izkušnja “PREJ” in “POTEM” in kažejo neverjetne rezultate. Učinkovitost izdelkov zagotavlja ekskluzivna lepotna naprava CINETICTM LIFT EXPERT, ki združuje ultrazvok, pulzirajoči tok in luminoterapijo z LED svetlobo. Koža je po negi bolj čvrsta, napeta, prožna, gubice so zmanjšane, tekstura je polepšana in koža transformirana.

PROGRESSIF NÉOMORPHOSE, Nov obraz lepote

50 let po kreiranju novega pogleda na profesionalno nego obraza in odkrivanju njegove lepote, nas CARITA vodi v novo ero. Le-ta obeležuje širši pogled na nego in lepoto kože.

Z novo PROGRESSIF NÉOMORPHOSE in nego, CARITA predstavlja linijo, ki je dizajnirana kot orodje s katerim bi ženskam ponudila nego po njihovi meri.

Carita ParisCARITA lepotni saloni vabijo ženske, da odkrijejo novo nego, ki traja 1 uro in 45 minut. Nega sestoji iz štirih faz, od diagnoze do vidnega rezultata za popolno odkrivanje notranje lepote. CARITA se osredotoča na tri pomembna delovanja. S kombinacijo izjemnih izdelkov govori jezik, ki je prilagojen potrebam vseh žensk, ne glede na njeno osebnost ali njene kozmetične želje. NEOMORPHOSE kombinira tri delovanja: površinsko, globinsko in regenerativno, ki transformirajo kožo od površine proti ostalim plastem. Linija NÉOMORPHOSE premika meje z drugačnim pristopom, ki kombinira različne veščine: napredno lepotno napravo, pametne roke in natančno diagnozo.

Nego Carita si lahko v Sloveniji privoščite v salonih Ekselons, Kempinski Portorož, zdravilišču Rogaška Slatina, wellness Sense in medicinsko-estetski & wellness center Lucija. 

Nekaj utrinkov iz čudovitega Bliss Inštituta Zagreb …

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.