Ultimativna krema za razpokane ustnice

Facebook Twitter Pinterest

Zimski čas, centralna, suh zrak, prehladi, posledično razpokane ustnice. Mislim, da je to stalnica vseh ljudi, vsaj jaz ne poznam nikogar, ki ne bi imel razpokanih ustnic vsaj pozimi. To postane zelo nadležen problem, saj eventuelno počijo do krvi, pečejo, bolj jih mažeš z raznimi balzami, slabše je. Jaz sem odkrila ultimativno kremo, ki pozdravi ustnice skoraj v 15ih minutah. Ja, prav ste prebrali. Ne bom rekla, da jih pozdravi in zaceli v tako hitrem času 100%, ampak takoj sledi olajšanje in 70% boljše stanje. V dnevu ali dveh, pa ni več sledi o razpokanih ustnicah. Meni čudežna krema in moja stalnica že vsaj 5 let se imenuje Homeoplasmine.


Smešna zgodba, kako sem odkrila to kremo

Sama se ukvarjam z make-upom že slabih 20 let. S kozmetiko sem zasvojena še veliko dlje, zato nenehno spremljam proizvode, sledim make-up artistom kaj uporabljajo etc. Tako sem na socialnem omrežju Kourtnety Kardashian zasledila eno brezvezno fotografijo razmetane mize, polne ličil njene make-up artiskte tisti dan. Zanimalo me je, kaj uporablja in s čim jo je ličila, zato sem pozumirala fotografijo in prepoznala veliko proizvodov, ki jih tudi sama obožujem in uporabljam. Nekje v ozadju, zelo zamegljeno, sem opazila neko belo roza tubo, ki me je v tistem momentu najbolj zanimala. S težavo sem razbrala, da na njen piše Home …pa še nekaj črk, videla pa sem, kako je tuba obarvana z roza barvo. No, obrnila sem pol interneta in našla to tubo z imenom Homeoplasmine in tudi napisano dejstvo, da je to MUST HAVE proizvod vsakega make-up artista in eden izmed top 5 francoskih lepotnih proizvodov.

Opis 

Multi uporabno mazilo pomirja, gladi, ščiti in vlaži ustnice in kožo. Ta homeopatska krema je bila sprva narejena za zdravljenje nosne votline, prizadete od prehladov, alergij in za zdravljenje kožnih iritacij. Kakorkoli, odlična je za zdravljenje shomeoplasmineuhih in razpokanih ustnic, dobesedno vam jih pozdravi pred očmi. Sestava kreme ni mastna, daje naravni mat zaključek, zato jo obožujemo make-up artisti, saj omogoča lepši nanos make-up na kožo, ki ima kakršnekoli hrapave nepravilnosti. Homeoplasmine je antiseptik in dekongestivno zdravilno mazilo (dekongestiv – zmanjša naval krvi in otekanje nosne sluznice; s tem lajša dihanje skozi nos in blaži znake prehlada), ki se uporablja za vse vrste kožnih iritacij – površinske poškodbe kože, hrapava koža, izpuščaji, rdečica, razpokana koža, razpoke, manjše opekline. Jaz ga uporabljam za ustnice, pri prahladih, odličen je tudi za celjenje tatujev.

AKTIVNE SESTAVINE: 100g mazila vsebuje: Calendula officinalis tincture 0,10 g Phytolacca decandra tincture 0,30 g Bryonia dioica tincture 0,10 g Benzoe tincture 0,10 g Acidum boricum 4,00 g, NEAKTIVNA SESTAVINA: Vazelin. 

 Kje kupiti Homeoplasmine?

Tu v bistvu nastane manjši problem, saj se proizvod v Sloveniji ne more kupiti. Boiron je znana farmacevtska švicarska znamka, ki proizvaja homeopatska zdravila. Ko sem preiskala cel internet, sem prvič kremo naročila v online trgovini v Franciji, vendar me je zaradi stroškov poštnine prišla večja tuba 40g okrog 20 evrov. Kremo lahko najceneje kupite v kakšni francoski lekarni, cena za večjo tubo, pa je nekje slabih 6 evrov. Tako da, when in Paris … je to zagotovo eden izmed top lepotnih proizvodov, ki vas bo zasvojil.

4 Comments

 • Posted September 26, 2018

  Mija

  Pozdravljena, kremo lahko kupiš pri homeopatinji Maruši Hribar v Ljubljani

  • Posted September 26, 2018

   Mrs. Bond

   Vem, da se lahko tudi dobi izjemoma v SLO, je pa v Franciji v lekarnah občutno cenejša 😉 …če si seveda ravno v Franciji.

  • Posted February 14, 2019

   Melita

   Kje točno se da kupiti v LJ?

   • Posted February 15, 2019

    Mrs. Bond

    Ne vem, načeloma se ne dobi v Slo. Jaz jo naročim po netu ali pa mi jo kdo prinese iz Francije.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.