V lovu za popolno maskaro

Facebook Twitter Pinterest

Večina žensk je vedno v lovu za dobro maskaro. Moram priznati, da jaz nisem med njimi, saj sem ena izmed srečnic, ki ima zdelo dolge, goste in upognjene trepalnice. Kar pa ne pomeni, da kljub temu ne ločim med dobro in slabo maskaro. Načeloma sem navdušenka nad natural-look maskarami, saj ne potrebujem ne volumna ne dolžine, ne efekta zavihanih trepalnic, bi pa kljub temu rada imela sem ter tja efekt umetnih trepalnic, kar pa zmore zelo malo maskar. Ali so pregoste in jih ne moreš nanesti ravno prav, ali so premokre, ali so krtačke prevelike in je maskara povsod, samo na trepalnicah ne …skratka, zelo težko. Zato je to prava redkost in sem navdušena, če najdem kako dobro. Ne spomnim se, kdaj sem bila nazadnje tako navdušena, kot na novo Clarinsovo Mascara Supra Volume. Trenutno mi je to najboljša volumenska maskara, dokler ji kakšna druga ne spodnese 1. mesta.  🙂 Poglejmo zakaj.


Clarins Mascara Supra Volume – maskara za intenziven volumen in odpornejše trepalnice.

Volumenski koktejl rastlinskih voskov.

V srcu formule sta vosek carnauba in izvleček lovorike, ki tvorita film, ki prevleče in zaščiti vsako trepalnico posebej in jo pusti popolnoma voljno z izjemnim takojšnjim in dolgotrajnim volumnom.


Krtačka dopolnjuje volumenski efekt formule.

Krtačka je resnično fantastična. Ima ultra mehka vlakna, ki nežno objamejo trepalnice do popolnosti in prevlečejo trepalnice v barvo brez grudic! Ne izpusti nobene trepalnice in resnično je skoraj ne moremo nanesti preveč ali zlepiti trepalnic. Že nežna dva zig-zag potega naredita neverjetni izgled.


Ena barva, intenzivni pigmenti

Njena formula,koncentrirana s karbonsko črnimi in ultra modrimi pigmenti, nudi spektakularen intenziven barvni efekt. Trepalnice izgledajo še bolj goste.


Več volumna po nekaj tednih uporabe. 

Po štirih tednih uporabe, imajo naše trepalnice dokazano za 17,6% več volumna. Clarinsovi labaratoriji so razvili nov “volumenski pospeševalec” – kombinacija glavnih sestavin, ki pomagajo odebelitit trepalnice je brez primere. S ponovnimi aplikacijami, vaše trepalnice pridobivajo na volumnu. Prav tako jih krepimo preko delovanja panthenola, ki ga vsebuje formula.

Prej / Potem


Drugega, kot to, da jo pač morate preizkusiti, ne morem reči.  :-). Na voljo je od septembra v bolje založenih parfumerijah, cena pa se giblje okrog 26 eurov.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.