DIY – Naredi svojo kremo s Collistar Natura

Facebook Twitter Pinterest

Naravna kozmetika in DIY (do it yourself) kozmetika – ki jo zmešamo kar sami, sta zelo interesantna pojma v svetu lepote. Zato si je italijanska znamka Collistar zamislila zelo inovativen in drugačen pristop s svojo linijo Collistar Natura, ki je zelo interesanten in prisrčen. Izdelki raziskujejo naravni svet in revolucionizirajo koncept ročno izdelane kozmetike.

Collistar Natura  je negovalni program za kožo in idealna rešitev za vse starosti in tipe kož, saj izdelke te linije sestavljajo štiri različne sestavine, z dobro znanimi negovalnimi lastnostmi, ki so sestavljene iz 95% naravnih sestavin. Aktivne sestavine ne vsebujejo silikonov, mineralnih olj in njihovih derivatov, SLES-a ali SLS-ja in so testirane na prisotnost niklja, prav tako pa zagotavljajo energijo, ki je potrebna za regeneracijo in utrditev kože ter za pomiritev kožne razdraženosti in pordelosti. Linija proizvodov Natura je del projekta Ti Amo Italia, ki združuje naravne zaklade Italije in vsebuje samo sestavine, ki izvirajo od tam. Glavne, aktivne sestavine so stevia. liči, avokado, papaja in kvinoja. 

Stevia – proti prostim radikalom, vlažilna, pomirjujoča in trenutno izredno v modi – je v liniji Natura prisotna kot hranljiva sestavina, ki povečuje posebno delovanje vsakega izdelka, s katerim jo uporabljamo:

  • Z ličijem – v Two-Phase Micellar Water
  •   S papajo v Extraordinary Infusion-Cream
  •   Z avokadom v Prescious Essence-Oil

Četrta sestavina je kvinoja, ki je dodana izdelku, ki se svetu kozmetike predstavlja povsem prvič – Transforming Essential Cream.

Krema, ki omogoča ustvarjanje kozmetike “po meri”, ki pa se je preselilo v povsem novo območje – v sektor kozmetičnih izdelkov, ki so “narejeni doma”.


TRANSFORMING ESSENTIAL CREAM, Naravna prilagodljiva krema za nego obraza

Izdelek lahko uporabljate samostojno, saj je še posebno učinkovit kot posebna nega za obraz. Gladka, bogata tekstura je rezultat izredno visokega odstotka rastlinskih masel, ki jih krema vsebuje, le-ti pa so še dodatno povezani s Stevio in izvlečkom, pridobljenim iz semen kvinoje, “matere vseh žit”, kot so jo imenovali Inki. Kremo lahko popolnoma brez skrbi uporabljate kot dnevno nego, s pomočjo katere bo vaš obraz dlje časa bolj mladostnega videza, kožo navlaži, zgladi, jo naredi bolj elastično in jo zaščiti pred prostimi radikali.

Vendar pa postane revolucionarna šele, ko jo dodamo drugim naravnim sestavinam. Vsaki ženski je sedaj na voljo oblikovanje sebi lastnega “osebnega menija” mask, pilingov in obkladkov ali popolnoma novih osebnih krem.

Je tako posebna, da je Collistar zanjo ustvaril njej lasten kit, ki poleg kreme vsebuje tudi stekleno posodo in spatulo.

110ml tuba

PRVA OSEBNA NEGA, PO MERI, SAMO ZA VAS! Ki jo mešate z domačimi sestavinami…

Olivno olje – SUPERNOURISHING (hranljiva) nega

Jogurt – BRIGHTENING (osvetljevalna) nega

Med – ENERGIZING (poživljajoča) nega

Sladkor – SMOOTHING (gladilna) piling nega

Limona – PURIFYING (čistilna) maska

Cena kremice je 39 evrov z vsebino 110ml. Je odlična stvar za vse, ki imate radi naravno kozmetiko in jo radi tudi sami mešate, hkrati pa vam ni potrebno skrbeti za konzervanse in to, da se bo kremica pokvarila, saj jo zmešate sproti v super osnovo, ki jo je za vas ustvaril Collistar. Prijetno ustvarjanje vam želim.