Elizabeth Arden, 5th Avenue

Facebook Twitter Pinterest

Vsakdo ima svoj najljubši parfum oz. več teh, h katerim se vrača vedno znova, so del njega, pišejo spomine skozi življenje … Dejstvo je, da z vonjem lahko povežemo določena obdobja v življenju, določene dogodke, osebe etc. Sama imam v množici vseh vonjev, ki sem jih kdajkoli imela, nekaj favoritov, ki me spremljajo že od vedno in jih kupim vedno znova. Eden izmed njih je tudi vonj Elizabeth Arden, 5th Avenue. Zaradi take ljubezni do tega vonja, sem imela tudi ostale vonje iz ‘družine’ 5th Avenue (After five, Style, Nights …), ampak ta je edini, ki se je zasidral.


Kako sva se spoznala.

Mislim, da je bilo okrog leta 1996, takrat, ko je bil vonj lansiran. Bila sem v srednji šoli in že od osnovne šole naprej up-to-date z dišečimi zadevami, kakor tudi s kremami in make-upom. In ta pafrum je imela zgornja soseda. Bil mi je tako všeč, da sem jo prepričala, da ga zamenja z mojim, vendar kateri je bil takrat to, se ne spomnim več. No od takrat naprej je vedno na moji polički. Včeraj sem ga zopet obudila in že od vseh v bližini prejela pohvale in vprašanja, kaj tako lepo diši :). Preverila sem današnjo ponudbo, imajo ga še vedno in celo po zelo ugodni ceni, kar je nekaj novega. Leta nazaj je bila cena dosti višja.


Opis vonja. 

5th Avenue je svetovno znana ulica: je simbol bogastva, domišljije, ki se je obrnila v realnost. To je dišava za žensko, ki ima zelo izoblikovan občutek za stil, žensko, ki je inteligentna, uspenša, elegantna in se lahkotno sprehaja med luksuznimi izložbami in se počuti odlično v svoji kozi. Elizabeth Arden 5th Avenue je dišava, ki odraža moderno ameriško klasiko. Parfum, ki v sebi nosi enkratni dih velemesta, vas bo napolnil z energijo in hrepenenjem po novih doživetjih. V zgornjih notah nas osvežijo španski bezeg, mandarina, magnolija, lipa, bergamotka; bazne note – Bulgarska roza vijolica, muškatni orešček, nageljnove žbice, jasmin, breskev, vrtnica, indijska tuberoza, ylang ylang; srčne note – vanilija, jantar, sandalovina, tibetanski mošus, perunika.

Svojega lahko naročite na tej povezavi: Elizabeth Arden, 5th Avenue. 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.