Givenchy in Kenzo novosti

Facebook Twitter Pinterest

Prejšnji teden so nam pri LVMH group (Louis Vuitton Moet Hennessy) Slovenija predstavili novosti parfumskih hiš Kenzo in Givenchy. Na naših tleh to pomeni en izjemno dober nov moški vonj in pa trije ženski. Poglejmo, kaj boste lahko poiskali in stestirali na policah dobrih parfumerij.

Meni najboljša novost iz hiše Givency je moški Gentlemen Only Absolute Eau de Parfum. To je četrti vonj iz družine Gentlemen Only, ta linija vonjev pa je pri Givenchyju najbolj prodajana pafrumska linija, ki prekaša celo ženske parfume, kar je v svetu dišav prava redkost. Izjemno intenziven Eau de Parfum v sebi prepleta sofisticiranost in čutnost. Ima neverjetno močno prisotnost in vztrajno dišavno sled, njegova moč pa je divje zasvajajoča. GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE združuje bergamotko s triado toplih začimb (žafran, muškatni orešček in cimet), sandalovino in kančkom vanilje za vtis čutnosti. Ko se svežina zgornjih not razdiši, vstopi bogat lesni vonj, ki kožo objame v privlačno dišavno sled, ki nikoli ne odide. To je ultimativna večerna dišava. Dodelana, opojna, nepozabna. Ostaja s svojim gentlemanom do konca noči, do tistega magičnega trenutka, ko se kravata končno odveže … in odvrže.

Ženske bomo dišale tudi po čudoviti novi Dahliji Divin. Givenchyeva brezčasna dišava je zdaj na voljo v elegantni različici Nectar de Parfum. Zlata barva, lesketajoč podpis Dahlie Divin, poda prepoznaven pečat visoke mode na to novo inkarnacijo. Svetlikajoči zlati delčki krasijo stekleničko. Dišava ima zlat odtenek, ki se lesketa skozi steklo. Odtis čutnega zlatega odtenka objema Dahlia Divin žensko, ko ta dosega vrhunec svoje ženskosti. Navdušujoč cvetni akord mimoze in jasmina je poudarjen s skorajda kremastimi notami vetiverja in sandalovine, obogaten s kančkom semena tonke in vaniljevega mošusa z razkošnimi akcenti, ki obljubljajo še bolj čaroben dišavni vtis. S svileno nežnostjo in satenasto delikatnostjo se Dahlia Divin Le Nectar de Parfum razvije v obsežni dotik redke čutnosti. Bogate, sijoče note, ki pričarajo vztrajno podobo dragocenega zlatega lista.

Givenchy ima  še en nov ženski vonj, ki je zelo poseben. Ni za vsako žensko, samo za izbrane. Mene zelo spominja na kakšen moški vonj, opisala bi ga kot zadimljen, pudrast in zelo drugačen, vsekakor zanimiv, moram se pa še malce spoznati z njim :). Po Ange ou Démon in Ange ou Démon Le Secret je Givenchy ustvaril dišavo, ki bistvo paradoksa ponese v nove višave. Bleščeča kot angel, nedosegljiva kot temačnost – L’Ange Noir nosi svoj Eau de Parfum kot zapeljiv ljubezenski napitek: je elegantna, pogumna, edinstvena – in neskončno zaželjena. Ta cvetna dišava je bila rojena v nepričakovanem sožitju brezmadežno pudrne bele perunike, najbolj plemenite cvetlice, in enotnostjo vznemirljivega črnega sezama. Nepričakovana kombinacija, ki je doslej v parfumeriji še nismo poznali. L’Ange Noir se odpre drzno, s privlačnim občutkom svežine bergamotke in svežim, skorajda zelenim mandljem, po izbruhu začinjenega rožnatega popra, ki sproža plamene. Očarljiva impresija, ki jo ustvarjajo divji akordi, doseže vrhunec z notami jantarja in dišavne rastline Abelmoschus moschatus, ko dišavna sled zapade v globoko čutni dialog z bogato mirnostjo semena tonke. Steklenička je odeta v plašč črnega laka, ki se postopoma tali v odtenke črnih bleščic. Nujno testirati, saj je res zelo drugačen.

Tudi Kenzo ima nov ženski vonj. KENZO JEU d’AMOUR L’ELIXIR. Izredno modna, orientalsko cvetna. Nekaj kapljic dišave na koži je dovolj, da se razvijejo čutni in čarobni akordi. Prepovedana robida in sočna mandarina odkrijeta svoje privlačne note za lažji lov na ljubezenski plen. Še bolj zasvajajoča in dragocena je tuberoza, ki se spoji s fascinantnim jasminom. Prepoznavna vanilja, intenzivni pačuli in hipnotični rum ustvarijo dolgo trajajočo dišavno sled. Pod ta čarobni dišavni dodatek sta podpisana Daphné Bugey in Christophe Raynaud, ustvarjalca celotne KENZO JEU d’AMOUR linije. Steklenička je prepojena s skrivnostnim, temno rdečim odtenkom, okrašena z udarno skrivno besedo, ki je videti, kot da jo je napisala z lastno roko. L’élixir deluje kot ljubezenski napoj za vsakogar, ki se ujame v njegovo dišavno sled.

Vsekakor zelo zanimive novosti, ki čakajo na vaše nosove. Svoje mnenje mi lahko zapišeš v komentar spodaj, prilagam tudi nekaj utrinkov.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.