Info o novosti: Mascara Volume Unico, Collistar

Facebook Twitter Pinterest

Collistar je postavil na tržišče novo maskaro Mascara Volume Unico ®, z doslej nedosegljivim volumenskim učinkom, ki je povsem edinstvena na več področjih.

Tekstura

Posebna »mokra«, ultra mehka in kremnata tekstura, ki se ne posuši takoj (kot pri ostalih volumenskih maskarah) ter zato omogoča večkratno nanašanje in prilagodljiv volumen;

Edinstvena formula

Posebna kombinacija pantenola in peptidov obnovi trepalnice od znotraj in nudi postopen učinek večanja volumna in debeljenja;

Edinstvena ščetka,

ki v resnici združuje dva tipa ščetk: nova tehnologija omogoča, da ščetine ulovijo več izdelka ter ga nato enakomerno porazdelijo po vsaki trepalnici. Od korenin do vrha!

REZULTAT

Takojšen učinek volumna je dokazan s posebnimi morfometričnimi testi, izvedenimi 30 minut po enkratnem nanosu. Analiza je potrdila, da se je diameter povečal za 200%. Sledili so še klinično instrumentalni testi na 20 ženskah z občutljivimi očmi (50%) in nosilkami leč (50%), s primerjanjem izdelka in drugega placebo izdelka. Po 14 dneh izmerjen povečan učinek postopnega debeljenja trepalnic za 41%, po 28 dneh pa še za 62.8%.

*V času lansiranja: Z vsakim nakupom maskare Mascara Volume Unico ® , boste brezplačno prejeli še črn svinčnik za obrobo oči, Black Kajal Eye Pencil v posebni potovalni velikosti.

Sliši se odlično, upam, da jo kmalu preizkusim, vsekakor pa bom objavila fotografije efekta. Zanima me, če bo prekosila mojo še vedno najljubšo, Clarinsovo.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.