It Girl, It Cosmetics

Facebook Twitter Pinterest

It Cosmetics znamko imam na wish listi že lep čas, black friday je bil tisti “push”, ki mi jo je ponudil malce ugodneje in stisnila sem “buy”, kako pa drugače 🙈.

It Bye Bye Under eye Concealing pot, 5g

Totalno razočaranje. Vedno sem v lovu za popoln korektor za pod oči, do sedaj najljubšega in resnično vrhunskega še nisem našla (sem, vendar so oba nehali delati), tale pa je obetal tako veliko

Kaj obljublja?

Ta mali lonček čarovnije obljublja, da gladi kožo (recimo da to drži), minimalizira gubice s kremo, ki jo vsebuje (mogoče), bogat je s hialuronsko kislino, kofeinom, ki se prav tako borita proti staranju in ustvarita super gladko, super kremno prekrivnost, ki se ne bo vsedla v gube (ne drži) in ne bo pokala. Nudi 6 univerzalnih odtenkov, ki bodo umetniško, neopazno zakamuflirali nepravilnosti. Razvili so ga s plastičnimi kirurgi (ki očitno nimajo gub okrog oči od vseh polnil in botoxa), poleg hialuronske in kofeina vsebuje še en antioksidant – zeleni čaj, peptide, hidroliziran kolagen, torej formula neguje medtem ko prekriva. 

Moja izkušnja

Vsekakor je lahka in srednje prekrivna tekstura, gre v gube okrog oči in jih poudari. Če želiš večjo prekrivnost, ga moraš večkrat nanesti, kar pomeni, da se še bolj vsede v gube. Recimo, da bi ga lahko uporabila na drugem delu obraza, vendar je odtenek LIGHT skoraj bele barve, in težko z njim mažem druge dele obraza, že za pod oči mi je presvetel. Res je koncentriran, verjetno tudi negovalen, ampak svojega nemna ne doseže na mojem področji pod očmi. Cena: 29€

Bye bye Pores Illumination

Puder, ki naj bi matiral in prekril izgled por. Naročila sem v izvedbi ILLUMINATE, ker imam rada sijaj na obrazu – napaka.

Kaj obljublja?

Obljublja “airbrushed finish”, pore naj bi izginile. Obogaten je s tehnologijo, ki naj bi optično zabrisala pore – svila minimalizira izgled por, hidroliziran kolagen zgladi in izbriše gube. Poleg vsega tega, da puder tudi rahlo osvetlitev in sijaj vašemu obrazu, brez bleščic seveda. Je univerzalne barve, ki ustreza vsaki polti.

Moja izkušnja

Ta puder še vedno ne vem, kaj si naj mislim. Definitivno je bolje, če ga naneseš s priloženo gobico, s čopičem se nikakor ne vsede na podlago, izgleda, kot bi obraz pomočila v moko 🤷🏼‍♀️. Z gobico je izgled kar OK, ampak definitivno me ne navduši. Tvegala bom in ob priliki naročila še klasičnega Bye Bye Pores, ki ga zelo pohvalijo. Mojega je namreč pohvalila Tati in sem brez oklevanja naročila stvar. Cena: 32€

It Girl Vol. 2, paletka

Ooo uau! Ta me je tako navdušila, da na svojem INSTAGRAMU skoraj vsak dan predstavim en make-up. Vsebuje 6 satenastih barv in 6 mat ter en blusher s teksturo bye bye pores in je v ombre izvedbi. Uporabim ga za lička ali tudi kot senčko. Te senčke so izjemne! Ne vsebujejo talka, ne izsušijo področja okrog oči. Prav tako so jih oblikovali skupaj s plastičnimi kirurgi (čeprav mislim, da je to samo marketinški stavek). Vsebujejo peptide, hialuronsko kislino, niacinamid, hidroliziran kolagen in veliko negovalnih olj. Res ne izsušijo te tanke kože, nimajo niti malo vsipa! kar še nisem doživela pri nobenih senčkah, ne grejo v gubo, obstojne so cel dan, skratka, ODLIČNE 👌🏻. Res uporabim spodaj dodatno še bazo od Anastasia Beverly Hills, vendar tudi brez imajo iste značilnosti. Cena: Super ugodnih 29€, to je znižana cena iz 50€. Vsekakor bom njihove senčke še kupovala, upam, da naredijo tudi posamezne.

Za več lepotnih vsebin mi sledite na Instagramu spodaj, kjer dnevno posnamem zanimive in koristne nasvete za lepo kožo in kjer se učimo naravnega ličenja.

xoxo Tina.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.