Juicy lips 24/7

Facebook Twitter Pinterest

Negovane in rahlo obarvane ustnice so vedno IN.

Ustnice so za nekatere najzapeljiveši del obraza. Ženske posvečamo veliko časa izbiri prave šminke, glosa ... Dejstvo pa je, da velja tako kot pri lepem make-upu tudi pri ustnicah, da morajo biti v prvi fazi predvsem dobro negovane. Na raspokanih in olupljenih ni zgledala lepo še nobena šminka. Ta prispevek je namenjen vsem, ki imate radi zelo negovalne proizvode, ki dajo srednjo do lahko obarvanost in vam pri tem ne poudarijo nepravilnosti in niti slučajno ne izsušijo ustnic. Sama obožujem takšne proizvode, ampak mi je večina kljub temu rahlo izusila ustnice in ni bilo tistega prijetnega občutka. Te, ki jih predstavljam spodaj, so definitivno odlične, po njih posegam, kadar želim svoje ustnice negovati in rahlo obarvati.

LANOLIPS - najbolj vroč proizvod za nego ustnic ta hip

Lanolips je moje največje odkritje tega leta, vsaj kar se tiče nege in zaščite mojih ustnic. Za svoje proizvode so prejeli preko 100 lepotnih nagrad. Lanolips sem opazila pri svoji najljubši blogerki Lydiji Millen in jih takoj naročila na spletu v tujini. Skupno vsem variacijam je to, da vsebujejo naravno sestavino Lanolin, ki je znana kot zdravilo za celjenje bradavic doječih mater in je tudi odlično sredstvo za vlaženje kože. Ker je naravnega izvora, ni nobenega strahu, če zadevo poješ z ustnic. Tekstura je zelo gosta, prijetna, odlično se oprime ustnic in jih več ur ne zapusti. V prijetnem pomenu. Originalno mazilo Lanolips 101 Ointment je sestavljeno iz 100% lanolina, ostale variacije pa imajo dodane v manjšini še druge naravne sestavine, ki lanolin obarvajo, odišavijo in malce omehčajo. Sama uporabljam klasičnega za nego ustnic in področje okrog oči, obarvana dva sta vedno na mojih ustnicah čez dan, saj imata dodan nujno potrebni zaščitni faktor, in pa z okusom jagode čisto tako, za dušo. 

Clinique pep-start, pout perfecting balm

Balzam, ki hidratizira, mehča in gladi. Že en sam poteg, naredi ustnice tako mehke in navlažene, takoj občutite udobje, obarva pa jih z zelo nežno barvo. Je brez vonja in okusa, tako mehke, gladke teksture do sedaj še nisem izkusila. Na voljo je v treh barvnih odtenkih in pa brez barve.

Dior Lip Glow Color Reviver Balm, 010 Holo Pink

Najnovejša različica Diorjevega Lip Glowa je tudi tale, v novi barvi 010 Holo Pink, ki da čudovit sijaj. Izberete pa lahko tudi takšne, z mat efektom. Kot vsi Diorjevi Lip Glowi so tudi novi zelo negovalni, s Color Reviver tehnologijo pa dajo vsakim ustnicam svoj barvni podpis, saj se na vsakih barva razvije malce drugače.

Dior Lip Sugar Scrub, Backstage Pro

Priprava ustnic na nanos šminke se začne tudi s pilingom ustnic. Dior si je zamislil in ponudil proizvod iz zakulisja modne industrije in sicer v liniji Backstage Pros  je na voljo negovalni piling za ustnice, ki s sladkorjem nežno odlušči odmrle celice, hkrati pa ustnice neguje in jih obarva z nežno roza barvo, da so le-te kot prerojene. Ob nanosu se nežna sladkorna zrna stopijo in pustijo na ustnicah sladek okus, mehke sijoče ustnice so pripravljene na nanos šminke ali pa jih pustimo kar tako, za naraven zapeljiv izgled. 

French Kiss, Caudalie

Za zelo sladke, nežno obarvane francoske poljube so primerni tudi tile ljubki balzami, francoske znamke Caudalie. Pakirani so v simatičnih lončkih z lesenimi pokrovi, ki pa so malo manj simpatični za nanos, saj jih nanašamo s prsti. Na voljo so v treh barvnih odtenkih, dajo resnično nežno obarvanost, zato z nobenim odtenkom ne morete zgrešiti. Razlikujejo se tudi po vonju (vsi so sadni), ta je tako omamen, da se sama težko odločim, kateri je najboljši. En je bolj citrusen, drugi po jagodičevju, tretji po sadju in vaniliji. Bogat je z antioksidativnimi polifenoli iz grozdja, ki ščitijo občutljive ustnice, tako da so po uporabi mehke in lepe.   

Shiseido UV Lipcolor Splash SPF 30

Vlažilna zaščita za ustnice, ki da svežo, rahlo obarvanost in ščiti ustnice pred UV žarki z SPF 30. Ustnice so zaščitene in sijoče. Ta proizvod mi ni tako negovalen, kot dobra zaščita pred UV žarki.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.