Krema, ki vašo kožo nauči vlaženja

Facebook Twitter Pinterest

Ena stvari, ki jo potrebujejo vsi tipi in starosti kože, je vlaga. Če uspete zadostiti tej potrebi kože, ste naredili 90% za lepo kožo, za boj proti staranju, suhi koži etc. Clarins je znamka, ki posveča svoje poslanstvo lepi koži, raziskavam in vključevanju narave v svoje proizvode. To je znamka, ki je prva začela z olji v negi obraza in telesa in jaz jo obožujem zaradi njene filozofije in proizvodov, ki zelo odgovarjajo moji koži. Izmed vseh njenih linij, ki jih ponuja, je najbolj prepoznavna linija za vlaženje kože, ki je pred kratkim doživela posodobitev in še dodatno izboljšanje funkcije in novo ime. Zelo znana Hydra Quench linija se zdaj imenuje Hydra Essentiel in bo na policah vsak hip tudi pri nas. Poglejmo, kaj jo izpopolnjuje in v čem je tako posebna …


Zgodba o uspehu Clarins vlažilne linije se nadaljuje, zahvala gre pametni kombinaciji narave in znanosti.

Voda je nujno potrebna za življenje in prav tako za lepo kožo. Vročina, mraz, onesnaženje, stres in nenadne spremembe v temperaturi in vlagi – naša koža je izpostavljena pribljižno sedemnajstim termalnim šokom dnevno. Naporen delavnik povsem dehidrira našo kožo.

Inovacija iz laboratorijev Clarins 

Krepi naravno vlaženje kože. Clarinsova nova Hydra-Essentiel linija pomaga koži, da ponovno pridobi svojo naravno sposobnost zadrževanja vode. Intenzivno navlažena koža ostane sveža in sijoča, v vseh okoliščinah. Skrivnost je v novem rastlinskem odkritju, listuživljenja, ki ima fascinantno zmožnost samovlaženja. Izhaja iz Madagaskarja in uspeva zadrževati velike količine vode kljub temu, da je izpostavljen nenadnim temeperaturnim spremembam. Organski ekstrakt lista življenja krepi sposobnost naravnega vlaženja kože v vseh plasteh s tem, da pospeši produkcijo “spužvastih molekul”, ki zadržujejo vodo v koži, kot je npr. hialuronska kislina. Poleg te glavne sestavine, linija vsebuje tudi izvleček modroplodnice, ki poživi sijaj polti, organsko olje osata, organski izvleček popkov črnega ribeza, ki okrepita hidrolipidni film in kožo pomirjata, izvleček orthosiphona, ki polepša teksturo kože, organsko perilla olje clarins misses bondin cupuacu maslo, ki hranita kožo in ostale.

Linija ponuja različne ultra-senzorične teksture za vse tipe kož in vse letne čase. 

Dvofazni serum, ki je pravi koncentrat vlage in je SOS nega za izjemno dehidrirano kožo. Uporablja se pred nanosom kreme, zjutraj in zvečer in se kombinira z vsemi teksturami krem. Potem pa imamo tu 4 različne teksture – lotion (ki v Sloveniji ne bo naprodaj), osvežujoči gel za normalno in mešano kožo, svilnata krema za normalno do suho kožo in bogata krema za zelo suho kožo. Jaz sem svojo kombinacijo našla v serumu + svilnati kremi za normalno do suho kožo, ki jo bo poleti zagotovo zamenjal osvežilni gel 🙂

Nova linija Hydra-Essentiel vključuje najnovejšo generacijo Clarinsovega  pionirskega odkritja- kompleksa proti onesnaževanju, ki ščiti kožo pred škodljivimi vpljivi notranjega in zunanjega onesnaževanja. Cene proizvodov se gibljejo okoli 50 evrov in so zato dostopni vsaki dehidrirani koži, ki si želi odžejati in naučiti, kako sama zadržati vlago.

Moja izbira …

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.