Ljubezenska zgodba te pomladi, Chloe

Facebook Twitter Pinterest

Prvi jutrajnji žarki svetlobe v Parizu. Bleščeča in sijoča. Nova, sveža ljubezenska zgodba. To je novi Chloe Love Story EDT. Meni zelo prijeten vonj za letošnjo pomlad/poletje. Na splošno so dišave hiše Chloe zelo všečne širši ženski populaciji. Upam si trditi, da s tem vonjem in predvsem s klasičnim Chloe, ne moreš zgrešiti, če ga podariš kateri koli ženski. So zelo nevpadljivi, nežni, pudrasti, sveži, odlično jih opiše že njihova embalaža, izbrane barve, ki so zelo nežne, nude, romantične, tako kot je celoten brand. Sama si predstavljam Chloe žensko kot sodobno svetlolaso hipijko, etno navdušenko, ki ima rada stil romantike. Jaz sem sicer pravo nasprotje temu, vendar mi vsake toliko tudi sede malce bolj umirjena dišava.

Novi Chloe Love Story, Eau De Toilette.


Kompozicija. 

V luknjici njenega vratu, šarm. Svežina nerolija jo osvetli, postavi v središče množice. On opazi samo njo. Čutnost pomarančnega cveta ga privlači, močno. Mešanica ženstvenega jasmina Stephanotis, rože sreče, jo naredi neustavljivo privlačno. Bolj kot kdajkoli prej. In na njeni koži zapleše cedrovina. Ljubezenska zgodba, sveža in seksi. Nepozabna in zapeljiva esenca.


Steklenička.

Simbol njune ljubezni, ključavnica. Njena dišava. Samo njena. Dragocen metalen dragulj, hladen in veličasten. Polepšan s steklom. Nonšalantno ženstvena. Pove vse o njej. Je moderen podpis Chloe odnosa.


Ljubezenska zgodba, ki jo pripoveduje Chloe.

” Opazi jo. Njune oči se srečajo. Očaran je. Njena ženstvenost, njena naravna eleganca. Njen žar, njena svoboda in milina. Ona je Clémence Poésy. Sijoča. Love Story je moderna zgodba o zapeljevanju. Nje. In njega. Prekrižata si pot. Malo besed, čudovit trenutek. Skupaj sta bolj živa kot prej. Mesto je njuno. Noč prav tako. Prime jo za roko. Po pločniku se sliši le topot njenih petk. Njun smeh odmeva med zidovi. Ukradeni trenutki njune ljubezenske zgodbe.

PRVA JUTRANJA SVETLOBA

Barka pod mostom Pont Des Arts. Njegov kraj. Ko odpre vrata, ona izgine. Zato, ker je predvsem svobodna! Ljubi življenje, ljubi ljubezen …Bo prišla nazaj? Njena dišava je še vedno v zraku. Vonj ljubezenske zgodbe. Love Story. “


Napiši svojo ljubezensko zgodbo. 

Zagotovo ima vsak svojo ljubezensko zgodbo, ljubezenski verz, rek, frazo, refren pesmi, citat iz knjige ali filma. lahko tudi fotografijo …Le-te lahko deliš z mano na mojem Facebook profilu Misses Bond  ali Instagramu

Najboljši dve ljubezenski zgodbi, ki mi bosta najbolj všeč, bosta nagrajeni. Beri dalje za navodila.


NAVODILA ZA NAGRADNI NATEČAJ. 

1. Sodelovanje na Facebooku: Na moji FB strani poišči spodnjo sliko. V komentar zapiši svojo ljubezensko zgodbo v obliki po vaši želji (ljubezenska zgodba, verz, rek, fraza, refren pesmi, citat iz knjige, filma, fotografija …bodi izviren). Na koncu komentarja zapiši #lovestory #missesbond. Hvala ker delite objavo tudi na svojem zidu.

2. Sodelovanje na Instagramu: Objavite fotografijo z opisom, ki vam predstavlja ljubezensko zgodbo. V opisu uporabite tudi #lovestory #missesbond in me na fotografiji označite/tagajte.

3. Če nimate ne enega ne drugega, pa mi lahko svojo ljubezensko zgodbo pošljete tudi na mail info@missesbond.com.

Dvema najbolj izvirnima bom podarila notesnik Chloe s Chloe svinčnikom in vzorčkom opevane dišave Love Story. Vsi sodelujoči pa morajo biti tudi moji sledilci vsaj na družabnem omrežju, kjer tekmujejo. Nagrada je razvidna na spodnji fotografiji, ki je prav tako objavljena na Facebooku. Časa imate do torka 10. 5. 2016 do 24:00. V sredo tekom dneva bom objavila dva nagrajenca. V kolikor se nagrajenca v roku 48 ur ne javita, se pravica do nagrade izniči. Nagrado ni mogoče zamenjati za denar. Veliko navdiha pri pisanju 😉

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.