Najboljši negovalni proizvod za področje okrog oči – Shiseido obliži

Facebook Twitter Pinterest

Najboljši negovalni proizvod in make-up novost.

Področje okrog oči mi je vedno bilo med najbolj pomembnimi, saj so se mi tu začele kazati prve smejalne gubice. Ker sem bila s tem obremenjena že od rane mladosti, sem takoj posegla po najboljših kremah in proizvodih za to področje in prepričana sem, da mi je to dobesedno zaustavilo gubanje te tanke, občutljive kože. Nekateri pravijo, da kreme za področje okrog oči niso potrebne, da je to marketinški nateg, meni pa je to najpomembnejša krema na obrazu. 

BENEFIANCE WRINKLE RESIST24PURE RETIONOL EXPRESS SMOOTHING EYE MASK. Maska za predel oči s čistim retinolom - obliži (12 paketkov po 2 obliža)

Tako sem se pri svojih 26. spoznala s to masko, ki je še danes moja št. 1. V vseh teh letih, nisem naletela na izdelek, ki bi se ji pribljižal. O njej sem že pisala, kako sem se srečala z njo, si lahko preberete tukaj. (prispevek je v angleščini)

Delovanje v 15 minutah

  • Učinkovito izboljša videz različnih tipov gubic okoli oči v samo enem, enostavnem nanosu.
  • Zmanjšuje nastanek gubic + obstoječe gube zgladi
  • Tehnologija mikro infuzije čistega Retinola
  • Lističi, ki retuširajo gube – izdelani iz materiala, ki se tesno oprime kože okoli oči.
  • Vzdržuje vlažnost kože, zahvaljujoč posebnim, izredno mehkim polimerom.
  • Dermatološko in oftalmološko testirano.

Lističi, ki gube retuširajo

Surovine, ki se uporabljajo za izdelavo lističev, so nov dodatek liniji WrinkleResist24. Vlakna so debela, raztegljiva in izredno dobro zadržujejo vlago, se odlično prilegajo koži in učinkovito zgladijo gube. Lističi so mehki in udobni in zadržujejo izdatno količino retinolove esence. Ob stiku s kožo, dobimo hladen občutek in odlično izkušnjo nege. Raztegljiva maska se popolnoma prilagodi obraznim linijam in med sproščanjem aktivnih sestavin zgladi gube. Ko se maska odstrani, na površini kože ostanejo polimeri, ki vzdržujejo mehkobo in zagotavljajo dolgotrajen občutek svilnato mehke kože. Vlažilni učinek proizvoda traja 24 ur, tako da je koža tudi naslednje jutro svilnato mehka.

Kako uporabim to masko in kakšen je efekt, si lahko pogledaš na mojem Instagramu, pod krogcem "Maske", kmalu pa bom dve tudi podarila, zato mi sledi na Instagramu!

SHISEIDO Ginza Tokyo, INKSTROKE EYELINER. Vodoodporno črtalo za oči v kremi s čopičem

Ko smo ravno pri očeh, bi rada predstavila še relativno nov (1 leto star)  proizvod za obrobo oči, ki mi je na predstavitvi padel v oči zaradi praktične embalaže, ki ima na sredini rob v obliki črke V, kamor s čopiča obrišemo odvečno količino linerja, kar ponavadi počnemo ob rob embalaže, kjer se potem vse zasuši. 

EMBALAŽA - Edinstveno obliko embalaže je navdihnil poseben japonski kamen s črnilom, ki se imenuje Suzuri in ima tradicionalno rabo v kaligrafiji in umetnosti japonskih slik.Čopič Inkstroke Eyeliner se prilagaja robu lončka in uporabnici omogoča popoln nadzor nad količino črnila, ki se bo oprijelo natančne konice čopiča.

To je nova serija črtal za oči v 6 odtenkih Inkstroke Eyeliner, ki jo je navdihnila japonska umetnost kaligrafije. Inkstroke Eyeliner je poklon milini in umetelnosti te tradicionalne veščine, saj je orodje za izredno natančno nanašanje z neverjetno gladko teksturo in globokimi barvnimi toni. 

Z njim dosežemo efekt med barvico za oči in tekočim linerjem. Linije so veliko bolj precizne, kot pri nanosu z barvico, kar nam omogoča svilnato mehko črnilo v obliki gela in čopič, ki je enostaven za uporabo, ima natančno konico, prav tako pa ima pokrovček – za lepotne popravke na poti.

S klikom na spodnjo sliko obiščeš moj Instagram, kjer si lahko v krogcu "Make-up" pogledaš nanos linerja v vijola barvi.

Podarila bom Instroke Eyeliner sive in rjave barve, k vsakemu pa bom priložila še masko z obliži za predel oči s čistim retinolom. Kmalu na Instagramu!

 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.