Olje za ustnice je novi must have proizvod

Facebook Twitter Pinterest

Izredno me veseli, da po vseh letih v lepotni industriji in poplavi lepotnih proizvodov še vedno najdem stvari, ki me povsem zasvojijo in prevzamejo, predvsem zato, ker so res dobre. Z vami jih delim, ker me navdušijo (vsekakor smo si v mnenjih različni) in vam s tem mogoče prihranim kakšen zgrešen nakup in kakšen evro. Ali pa vam samo predstavim svoje najljubše proizvode, ki bodo v prihodnje mogoče tudi vaši. Odlična nega za ustnice je vedno zelo zaželjena, saj imamo vsi radi gladke in mehke. Pred kratkim sem opisala svoj najljubši proizvod za nego ustnic (etc.) Homeoplasmine, o katerem si lahko preberete TUKAJ. Danes pa vam predstavljam proizvod, ki je nekje med nego in make-upom, to je olje za ustnice Clarins Lip Comfort Oil. Sama obožujem make-up, ki je v prvi fazi negovalen, šele kasneje korekcijski in lepotilni. Iz tu sledi, da daje naraven izgled in poudari našo naravno lepoto, ne pa jo popravlja. Sem uvrščam tudi olje za ustnice, poglejmo, zakaj me je tako navdušil 🙂 .


Instant Light Lip Comfort oil 

Lepotno olje za nego ustnic in izjemen sijaj. Moč rastlinskih olj združenclarins lip comfort oilih v negi za ustnice, ki hrani in poudari njihovo lepoto. Resnično revolucionarna formula s teksturo olja, bogata z aktivnimi rastlinskimi sestavinami, ki jih navdihuje strokovnost Clarinsovih zelo znanih olj za nego obraza in telesa. Naše ustnice hranijo in jih obdajo z udobjem. Sama tega proizvoda nisem preizkusila dolgo časa, saj sem mislila, da je tekstura zelo mastna in tekoča, vendar temu ni tako. Tekstura je gosta in gladka, oljnata in odlično obda naše ustnice, ostane tam zelo dolgo, se ne lepi, da izjemen, dolgotrajen sijaj in jih prevleče s prijetno sladkobo. Obarva jih zelo blago, skoraj neopazno.


Trenutno so na voljo trije odtenki, moja najljubša sta odtenek št. 01 Honey in št. 02 Raspberry, ki jih vidimo na sliki spodaj. To pomlad prihajajo še trije novi odtenki, eden bo imel tudi bleščice.


Sestavine 

Vsi odtenki imajo skupni dve sestavini, to sta lešnikovo olje, ki hrani, napne in zmehča ustnice ter organsko jojoba olje, ki prav tako hrani, gladi, brez mastnega filma. Vsak odtenek ima še svojo posebno sestavino, tako ima Honey odtenek olje slive, ki ščiti pred izsušitvijo in pusti ustnice mehke in svilnate, odtenek Raspberry pa olje maline, ki hrani, ščiti ustnice pred staranjem in ima lastnosti antioksidanta.

Aplikator je mehak, žameten, za odličen nanos proizvoda. Je tudi dosti širši od klasičnih in z enim potegom zajame celotno površino ustnice.

Primeren je za vse, ki bi rade negovalen proizvod za svoje ustnice z izjemnim sijajem in dolgo obstojnostjo, ki daje naraven izgled. Če so ustnice razpokane in poškodovane, jih prvo pozdravite (Homeoplasmine).

Za ogled galerije na Instagramu, klikni TUKAJ.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.