Postala sem Zoya ambasadorka

Facebook Twitter Pinterest

Pravijo, da so lasje in nohti enake sestave, ampak zakaj imam potem že od nekdaj čudovite lase, nohte pa vedno razcepljene? Poskusila sem že skoraj vse, kar obstaja na tržišču. Od lakov, olj, serumov, tabletov, praškov, dodatkov, vse možne znamke, ne pomaga mi nič. Vrsto let sem iz tega razloga nosila gel, katerega mi je manikerka čisto spilila, da je zgledalo, kot da imam samo polakirane nohte, kasneje ko so prišli ven, sem nosila soak-off, vendar oboje mi ni držalo več kot 10 dni, vse mi je pokalo, odstopalo, zamenjala sem cel spekter gelov, skratka, brezupni primer.

“Prva znamka, ki me je tako prepričala, da drugih skoraj ne želim več uporabljati.”

Nato sem po nekaj letih uporabe dognala, da mi itak ne drži nič več kot 10 dni in da je potem že vseeno, če si na dva dni lakiram nothe. Natanko toliko ali pa celo samo en dan, mi držijo laki, potem se odkrušijo konice in stvar moram ponavljati. Imam občutek, da ne delam drugega, kot lakiram nohte. Ampak tako rada imam lake in barve na nohih. Če nimam pobarvanih, se mi zdi, kot da se gola. Nekateri ne morejo brez make-upa, jaz pa ne morem brez nalakiranih nohtov. To mi je najljubši modni dodatek. 

Z Zoyo sem se srečala že nekaj časa nazaj, vendar sem imela samo barvni lak, ki sem ga uporabila z nekim podlakom in nadlakom. Nič posebnega, kot vsi ostali, se mi je čez dan ali dva odkrušil. Na predstavitvi novosti letos marca, pa so nam vse Zoya predstavnice zagotovile, da so laki obstojni cel teden ali še več (ob normalnih nohtih), če uprabiš vse njihove korake: razmaščevalec, podlak, dve plasti barvnega laka, nadlak in kapljice za hitro sušenje. Ker so nam ob koncu podarile vseh 5 korakov, sem se seveda vrgla v test. Pričakovala nisem nič, nad rezultatom na mojimi nemogočih nohti,pa sem bila povsem prevzeta. Lak mi je zdržal na nohtih celih 5 dni, kot da je nalakiran isti dan, nadaljne dva dni pa z manjšimi poškodbami. Česa takega še nisem doživela in zato sem se odločila, da želim uporabljati izključno te lake. Poleg vsega so še najbolj naravni med konkurenti in izbor barv je zelo trendy.


Ambasadorka Zoya 

Kaj to pomeni? To pomeni, da boste na mojih nohtih v 99% videli samo Zoya lake in da garantiram kvaliteto. Da bom prva videla in preizkusila nove kolekcije barv, kar pomeni, da jih bom tudi prva predstavila vam. Da vas bom informirala o ugodnostih, novostih in proizvodih, ki so me navdušili in tudi o tistih, ki me niso tako navdušili. Kot povsod drugod, so znotraj znamke stvari, ki te niso prepričale in tiste, ki jih uprabljaš na repeat  😉 .

Pred vrati je nova, jesenska kolekcija S O P H I S T I C A T E S in komaj čakam, da vam jo predstavim.

Torej, sledite mi, nove barve bom predstavljala na Instagram Stories in vam pri vsaki novi kolekciji tudi podarila kakšno  ;-). Če imate kakšno željo, da testiram kak določen proizvod in vam ga predstavim in lahko tudi na kakšen način, mi pišite na info@missesbond.com, vesela bom vašega sporočila.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.