Šminkanje z Diorjem in vonj po ljubezni

Facebook Twitter Pinterest

Letošnjo jesen in zimo, je pri Diorju veliko novega. Nov jesenski look z imenom Skyline, ki ga je oblikoval njihov kreativni direktor make-upa Peter Philips, črpa navdih v Eiffelovem stolpu. Kakšna je ‘Skyline’ (nebotičnik) ženska? Pojavnost, ki želi raziskati vsako možnost in se rada igra z iluzijo. Drzna, ženstvena, ki je v stiku s svojim svetom. Inspiracija za kolekcijo je železna in čipki podobna skulptura Eiffelovega stolpa.

Dior Skyline, jesen 2016

V jesenskem look-u so me najbolj navdušili barvni korektorji Fix It Colour, ki vsebujejo primer (po sredini) in barvno (okrog) korekcijo. Je v 4ih barvah. Zelena barva – korekcija rdečih nepravilnosti, rumena barva – korekcija podočnjakov, ki so plavkasto vijola barve,  oranžna barva – korekcija rjavkasto sivih podočnjakov in področji, vijola barva – osvetlevalec.

Prav tako so zanimivi duo stiki za konturing Dior Blush Light & Contour, ki so v treh odtenkih in so v omejeni izdaji ter krede za obrvi, ki so prav tako nekaj posebnega.


Naredil je revolucijo ženske garderobe leta 1947 z New Look silhueto. Tega leta je imel v mislih eno samo stvar: Obleči ženske nasmehe v edinstveno rdečo. 1953 Rojstvo modne ikone —Rouge Dior. Šminko poznamo še danes pod številko 999, recept za resnično ikonsko rdečo barvo, pa vesta samo dve osebi na svetu.

Rouge DiorDior Rouge so negovalne šminke, ki so obstojne do 16 ur. Namenjene so ženskam, ki iščejo negovalno šminko in odtenke, s katerimi se lahko izrazijo. Nove so še izboljšane. Izbirate lahko med 35imi odtenki, od tega je 16 čisto novih in 10 v mat barvah. Tudi embalaža je prenovljena in sicer, plastično je zamenjala kovinska, notranjost embalaže pa je obarvana z ikonsko rdečo barvo 999. Za popolno zapiranje poskrbi magnet.

Sestavine.

MASLO MANGA, hranljivo, bogato z vitaminom C in A za regeneracijo in obnovo. AREOLAT SAMPHIRA (Izvleček rastlin, ki rastejo ob morskih skalah) Proti gubam, pomaga pri celični obnovi   =  ustnice so popolnoma zglajene in mehke. KROGLICE HIALURONSKE KISLINE: zapolni gubice + takojšnji učinek ponovno bolj polnih ustnic.

Parfum, ki diši po ljubezni

Miss Dior Absolutely Blooming Nova gospodična Dior me je povsem prevzela. Najprej me je šokirala, ker sem pričakovala čisto drugačen vonj. Bolj lahkoten, cvetličen, romantičen. Čeprav spada med cvetlične, bi ga jaz opisala čisto drugače. Meni je zelo sladek, začinjen, markanten. Ampak na način, ki se razvije v zelo elegantno dišavo. Mislim, da je to moj letošnji zimski vonj, ki ga bom zelo rada nosila.  Poglejmo, kako ga opišejo pri Diorju …

Slastno cvetlična dišava.

Miss Dior Absolutely BloomingIntenzivnost slastnega cvetja. Glavna sestavina je vrtnica iz Grassa, družbo ji dela tudi potonika, jagodičevje in beli mošus. Izjemna cvetlična kreacija, ki poskrbi, da se počutiš bolje, samozavestnejše in tako še lepše. Slasten cvet, v katerega želiš ugrizniti.

Steklenička.

Miss Dior Absolutely Blooming je svetla, barvita, vesela. Christian Dior je rekel: “Vsaka ženska mora imeti v svoji garderobi roza oblačilo. To simbolizira srečo in romantiko.” Miss Dior je bila skreirana za žensko, ki sledi modi. Vzorec na steklenički je pravzaprav pepita vzorec, navdihnjen od ene izmed prvih Christian Dior kreacij. Pentlja predstavlja eleganco pariške ženske.

Na voljo je v 30, 50 in 100ml stekleničkah.


Odkrijte vse vidike Miss Dior, od najbolj čutnega podpisa do najbolj iskrivega. V srcu vsake dišave bije živahna vrtnica. Na voljo so 4 interpretacije. Vrtnico in citruse združujejo Miss Dior Eau de Parfum in Miss Dior Eau de Toilette, vrtnico in potoniko pa Miss Dior Blooming Boquet in Absolutely Blooming. 

miss dior

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.