Super hrana za kožo, Superseed olja Madara

Facebook Twitter Pinterest

Kot veste, je na mojem blogu in na socialnih omrežjih v tem mesecu tematika o negovanih oljih. Zakaj so olja vedno del moje negovalne rutine, sem povedala že velikokrat, pa naj ponovim še enkrat. Mešanice rastlinskih olj, eteričnih olj in aktivnih sestavin so nekaj najboljšega, kar lahko ponudite svoji koži. Eterična olja imajo sposobnost, da se v koži zelo dobro razpršijo. Vsebujejo vse specifike rastline, iz katere so pridobljena, v zelo visoki koncentraciji. Lahko sproščajo, dajejo energijo, čistijo, pomlajujejo. Ne mašijo por, zato ne povzročajo mozoljev, koži dovolijo dihati; ne sušijo kože, jo oskrbijo z vitamini, minerali in maščobnimi kislinami, zato omogočajo pravilno delovanje kožnih celic. Kot prva najboljša olja za nego obraza, predstavljam vsa tri olja Madara Superseed, ki so del moje vsakodnevne negovalne rutine.


Zakaj so tako kvalitetna in posebna?

Arktično jagodičevje in zelišča vsebujejo drobna semena, katera vsebujejo 1-5% olja. Ta izredno majhna količina olja je pridobljena z metodo  hladnega stiskanja, ki ohranja dragocene naravne lipide s svojo edinstveno sestavo. Olja semen sestavlja izredno visoka koncentracija (60-80%) nenasičenih maščobnih kislin (Omega-3 in Omega-6), močni antioksidanti in vitamini, polifenoli in karotenoidi, ki skupaj regulirajo transepidermalno izgubo vode, izboljšujejo vlažnost in prožnost kože, ščitijo pred prostimi radikali in izgubo kolagena ter krepijo zaščitno funkcijo kože.

In-vitro in In-vivo testi dokazujejo, da olja semen izredno učinkovito upočasnjujejo procese, ki vlivajo na staranje kože, kot so prekomerna izguba vlage, škodljivi zunanji vplivi in UV poškodbe.

In-vitro in In-vivo testi dokazujejo, da olja semen izredno učinkovito upočasnjujejo procese, ki vlivajo na staranje kože, kot so prekomerna izguba vlage, škodljivi zunanji vplivi in UV poškodbe.

In-vitro in In-vivo testi dokazujejo, da olja semen izredno učinkovito upočasnjujejo procese, ki vlivajo na staranje kože, kot so prekomerna izguba vlage, škodljivi zunanji vplivi in UV poškodbe.


Superseed Soothing Hydration, organsko olje za obraz, 8 olj

Vsebuje: ČRNI RIBEZ, BRUSNICA, RAKITOVEC, BROKOLI, AVOKADO, OVES, ŠIPEK, SVETLIN

Eliksir 8 edinstvenih hranljivih suhih olj, ki v trenutku navlažijo kožo in ji povrnejo prožnost in udobje. Drobcena semena črnega ribeza in brusnice, bogata z Omega 3 in 6 maščobnimi kislinami, zmanjšujejo draženje kože. Rakitovec je poln antioksidantov in karotenoidov, ki globinsko nahranijo kožo in jo obnovijo. Brokoli, avokado, oves, šipek in svetlin vsebujejo olja, ki delujejo kot pravi ‘supertim’ proti suhi koži. Superseed SOOTHING HYDRATION olje je še posebej primerno za suho, dehidrirano kožo, občutljivo kožo, za prve znake staranja in za izredno suhe predele na obrazu.


Superseed Radiant Energy, organsko olje za obraz, 9 olj

Vsebuje: ČRNI RIBEZ, BRUSNICA, BOROVNICA, ROBIDA, ČRNA KUMINA, PETERŠILJ, BUČA, BORAGA, ZLATA JOJOBA

Koncentrat 9 redkih in dragocenih suhih olj, ki koži dajejo mladostni sijaj. Borovnice, brusnice in robide so polne multi vitaminov in antioksidantov. Črni ribez, črna kumina in peteršilj obnavljajo kožo, olja iz semen buče, borage in zlate jojobe pa poskrbijo za žametno mehko kožo. Superseed RADIANT ENERGY olje pospeši naravno obnovo kože in jo navlaži, nevtralizira škodljive dejavnike iz okolja in koži vrača energijo. To olje je še posebej primerno za pusto, utrujeno kožo, ki ji primanjkuje sijaja, prožnosti, črvstosti in že kaže prve znake staranja.


Superseed Age Recovery, organsko olje za obraz, 10 olj

Vsebuje: ČRNI RIBEZ, BRUSNICA, RAKITOVEC, MALINA, JAGODA, PARADIŽNIK, KORENJE, JEREBIKA, ŠENTJANŽEVKA, ŠIPEK

Edinstvena mešanica 10 obnovitvenih olj, ki obnavljajo kožo v globljih plasteh. Olja paradižnika, korenja, jerebike, brusnice, maline in jagode so bogata s karotenoidi, ki zmanjšujejo škodo, ki jo povzročajo sončni žarki, in reaktivirajo naravni ritem obnove kože. Visoko učinkoviti antioksidanti črnega ribeza, šentjanževke in rakitovca ščitijo kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Olje šipka pa zagotavlja megadozo Pro-retinola A, znanega po svojem izjemnem anti-ageing delovanju. Superseed AGE RECOVERY olje zmanjšuje znake foto-staranja ter gladi gube in gubice. To olje je še posebej primerno za zrelo, suho in utrujeno kožo, z gubami in gubicami, starostnimi pegami, brazgotinicami.

Uporaba

Nanesite nekaj dragocenih kapljic olja na očiščen obraz ali dodajte kapljico olja v izbrano dnevno ali nočno kremo in tako izdatno nahranite kožo. So suha olja. Ko jih nanesemo na kožo, se zaradi majhne molekularne sestave hitro vpijejo, koža pa je gladka in nemastna. Tudi občutek na mastni koži bo izjemen, uporabljajo pa jih tudi moški pred britjem. SUPERSEED olja so primerna za vse tipe kož, vseh starosti. Meni ni nobeno od njih zamašilo pore, povzročilo mozolj, pa jih uporabljam čez vse leto.

Osvoji svoje Superseed olje!

Kaj moraš storiti? Nič lažjega!

Madara Superseed olja so sestavljena iz olj super semen sadja, zelenjave, zelišč, katera sem naštela v posameznem opisu. Kaj moraš storiti?

  1. Poišči zgornjo sliko – recept na moji Facebook strani Misses Bond. 
  2. V komentar zapiši, katera super hrana, ki jo vsebujejo olja Madara, je tvoja najljubša in kaj iz nje najraje pripraviš.
  3. Zapiši tudi, katero Superseed olje si želiš.

Časa imaš do torka, 7. novembra, ko izžrabam srečnega dobitnika tega SUPER izdelka za nego kože. Upoštevala bom samo komentarje, ki bodo vsebovali vse zahtevano. Izžrebana oseba mora biti sledilec FB strani Misses Bond in se mora javiti v inbox FB v roku 24 ur po žrebu, kjer pusti svoje podatke za dostavo izdelka. Če tega ne stori, mu nagrada ne pripada. Nagrado prejme v roku največ 14 dni od razglasitve. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Nagradna igra je promocija izdelkov.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.