Svežina tudi pozimi, Chloe Fleur de Parfum

Facebook Twitter Pinterest

Obožujete sveže vonje? Vas močnejši in slajši vonji ne prepričajo niti, ko je zunaj najbolj mrzlo? Potem je novi Chloe z imenom Fleur de Parfum zagotovo vonj, ki ga morate stestirati. Mene je izmed vseh novih vonjev, ki so mi jih predstavili za jesen/zimo 2016, najbolj navdušil. Klasični Chloe, ki je všeč skoraj vsaki ženski, ni ravno moj stil parfuma, tokratna interpretacija, pa mi je pisana na kožo.

“Pudrastim notam doda nežno svežino verbena, ki spominja na citrusno – saden vonj. Poleg tega, da je parfum svež in nežen, se na moji koži obdrži nad pričakovanji, cel dan.”


Chloé, la vie en roses

chloe-fleur-de-parfumSvoboda, modernost, ženstvenost… Leta 2008 si je Chloé zamislila edinstveno vrtnico; sijočo, svežo in polno miline. Tako značilno in tako drugačno, da je nemudoma postala olfaktivni podpis Hiše Chloé. Ta edinstvena roža v popolnosti ponazarja vso nežnost in naravno eleganco, ki jo premorejo tako zaželene Chloe kreacije. Danes je tukaj nova interpretacija ikonske vrtnice iz vrta Chloé: Chloé Fleur de Parfum, ki je čisti koncentrat kožne čutnosti.

V srcu cvetja

Chloé Fleur de Parfum je razkošen šopek cvetja, ekskluzivno sestavljenega iz najnežnejšega dela teh cvetlic, njihovega srca. Osnovna nota prihaja iz srca vrtnice. Presenetljivo bolj spominja na vonj po malini, rahlo sočen in še nikoli doslej tako saden. Srce dišave je verbena, ki temu razkošju v srcu dodaja svežino, a hkrati nežnost in milino. In na koncu še mlečno mandljeve note, ki vonj napolnijo z rahlo sladkostjo in ga zaokrožijo do popolnosti.

Nežna kombinacija elegance in čutnosti, nova Fleur de Parfum je kot dotik svile na goli koži.

Slonokoščena bež

chloe_fdp_50ml_rvbFleur de Parfum ostaja zvesta svoji steklenički Chloé Signature. Bež odtenki so nežno obarvani z rožnatimi in tako ustvarjajo občutljive barve, tako tipične, skorajda  Chloé DNA.

 

Obraz miline

Od jeseni 2015 je obraz Chloé dišav igralka in model Dree Hemingway.

Na policah je na voljo od oktobra dalje, kupite pa ga lahko v naslednjih izvedbah: Chloe Fleur de Parfum 30ml, 50ml in 75ml. Vse so parfumske vode EDP. Ste ga že preizkusile? Delite svoje izkušnje spodaj v komentarju. 😉 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.