You know me and you don’t

Facebook Twitter Pinterest

Nova Chanel kampanja 

Chanel za lansiranje novih proizvodov N.5 L'EAU ALL OVER SPRAY in N.5 L'EAU ON HAND CREAM piše novo poglavje v digitalni kampanji "YOU KNOW ME AND YOU DON'T" s filmom, ki prikazuje ples nasprotujočih si gibov. Z novimi načini, kako lahko nosimo dišavo, je N.5 vedno v gibanju. Nudi različne intenzitete, proizvode, načine, kako lahko nosimo dišavo. Kampanja in film izražata dvojno žensko, ki izraža različna počutja skozi katarzičen ples: čuten in močan ples predstavlja kremo za telo, lahkoten, zračen ples pa predstavlja osvežilno vodico - body mist. 

Kampanja je zasnovana mojstrsko. Prestavi se v digitalni svet z novo interaktivno izkušnjo. Uporabnika nagovori: "kateri gib bi izbral ti?" Tako so uporabniki povabljeni, da postanejo aktivni udeleženci v N.5 L'EAU senzorični izkušnji s tem, da rišejo svoje gibe na ekran oz. trackpad. Kot odziv, plesalka ponavlja gibe s 15 različnimi prepoznavnimi gestami. 

Chanelove parfumske linije za nego telesa so moje najljubše, obužujem jih za vroče dni. Ko jih enkrat preizkusiš, si presenečen, kako obstojna in intenzivna je dišava. So tudi čudovit predlog za darilo. Več o tem si preberite na spodnji povezavi. 

Do konca maja poteka na mojem YOUTUBE kanalu nagradna igra Dior. Klikni na video in sodeluj.


Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.