Zgodba o ljubezni, lepoti in kavi

Facebook Twitter Pinterest

Dva italijanska mogula sta združila moči in dala novo zgodbo lepoti in kavi. Collistar, lepotna italijanska znamka, izda enkrat letno make-up look v omejeni izdaji, ki časti nekaj, kar je italijansko. Imeli so že kolaboracijo s Fiatom, tokrat, pa so se povezali z zelo prepoznavno znamko kave, Illy. Nastali so zanimivi make-up proizvodi, ki imajo lep izgled, kavna imena, barve in je vse skupaj zelo kreativno narejeno. Kava je kalejdoskop toplih rjavih, rdečih in ambrastih odtenkov, močnih v svojem bistvu, a svetlih in nadvse uporabnih. Podlage, laki, rdečila…vsak izdelek je shranjen v ličnem belem pakiranju z rdečimi dekorativnimi poudarki. Rdeča je barva Illy logotipa, bela pa barva njihovih ikonskih skodelic. V središču pozornosti je simbol srca, delo umetnika Max-a Petrone-ja, ki simbolizira strast do vsega lepega. V srcu je kavno zrno, ki v vodoravnem položaju predstavlja tudi ustnice.

“To je zgodba o neverjetni strasti do lepote, okusa, življenja in njegovih čustev. To je zgodba o ljubezni do vsega, kar prihaja iz Italije. Zgodba o odličnosti in ljubezni do barve, linij in arome…vsega tistega, kar prebudi čustva in hitrejše bitje srca. V tem duhu sta združila srce in moči Illy in Collistar. Nastala je zgodba o ljubezni, lepoti in …kavi. “


Kje jo lahko kupite?

Kolekcija je cenovno dostopna, na voljo na prodajnih mestih Collistar in pa tudi v Espresso trgovini v Kristalni palači. Obsega 5 barv lakov, ki so odlični, meni je bil najbolj všeč najsvetlejši, ki na nohtih izpade zelo zanimivo. Imajo “mirror effekt”, torej se zelo svetijo, negovalna olja in lepo obstojnost. Pozornost so mi pritegnili tudi svinčniki za obrvi Tattoo Eyebrows, ki pa se v praksi pri meni žal niso dobro obnesli. Tekstura je premehka, oblika pa je predebela za precizen nanos. Izbor barv pa je sicer zelo dober. Šmink, bronzerjev in senčk za oči še nisem preizkusila, verjamem pa, da so vsi odlični, saj Collistar slovi po dobri kvaliteti le-teh.


Prilagam nekaj fotografij s predstavitve linije v trgovini Espresso v Kristalni palači.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.