Zvestoba na dolge proge

Facebook Twitter Pinterest

Ljubezen lahko gojimo do različnih stvari in živih bitji, spominov, vonjev etc. Ker imam z danes omenjenim proizvodom prav posebno vez in zgodbo, jo lahko delim z vami ob tej priložnosti, hkrati, pa vam predstavim še odličen proizvod za vlaženje vašega obraza.

Kdaj in kako sva se srečali?

Tega je že kar nekaj pomladi. Kot sem že večkrat zapisala, sem bila pravi skincare junkie že od malih nog, ko sem se namazala z vsem, kar je mami skrivala pred mano v hladilniku. Seveda tudi zapravila celo žepnino za nič drugega, kot kreme. Biodroga je bila prva “draga” krema, ki sem jo kupila (celo pred Decleorjem). Takrat, to je bilo leta 1995, se je ta znamka zelo reklamirala in se pojavljala v raznih revijah, uporabljale so jo znane Slovenke, največjo promocijo, pa je delala takrat znana ljubljanska kozmetičarka, Saša Omersa. Tako sem sedla na vlak, šla v Ljubljano in kupila svojo prvo kremo, ta je bila seveda iz osnovne, vlažilne linije, saj pri 15. še nisem potrebovala drugega. In bila je tako odlična, moja koža se nikoli ni počutila bolje. Nemudoma mi je odpravila pomanjkanje vlage, ki se mi je takrt kazalo z luščenjem kože na nosu. Kupila sem jo še nekajkrat, potem, pa se do lanskega leta z Biodrogo nisem več srečevala.

Še vedno obstaja …

Ko me je lansko leto sama našla, sem bila takoj pripravljena sodelovati, saj ima pri meni res posebno mesto. Tudi ta moj prvi proizvod, ki obstaja še danes, je še vedno tako dober, čeprav rahlo spremenjen. V prvi fazi ima (logično) povsem drugačen izgled. Takrat je bila v rdečem, plastičnem lončku. Tudi tekstura je bolj gladka, lahka, sofisticirana. Vonj – ta mi ni najbolj všeč, je sicer zelo svež in se hitro razgubi, včasih pa je imela dosti bolj neopazen vonj, mogoče celo ni bila nič pafrumirana. Efekt na koži pa je ravno tako izjemen, če ne celo še boljši. Torej, vse, ki iščete odlično vlažilno kremo, jo nadvse priporočam. Obstaja v treh različnih teksturah, tako, da se najde za vse tipe kože. Jaz ima isto kot vedno, za suho kožo.

Poglejmo nekaj njenih sestavin in učinkov

Vsi izdelki linije INTENSE MOISTURE FORMULA vsebujejo posebno kombinacijo učinkovin, ki delujejo kot pravi „gasilci žeje“ za kožo. Te vodilne učinkovine so medsebojno usklajene in združene v BIOACTIVE MOISTURE KOMPLEKSU, ki vsebuje hialuronsko kislino, super- hialuronsko kislino in učinkovino Madecassoside.

  • Hialuronska kislina (visoka molekulska masa) in super-hialuronska kislina (nizka molekulska masa) na koži delujeta kot magnet, ki privlači vodo. Vežeta ogromne količine vlage – 1 g hialuronske kisline lahko veže do 6 litrov vode. Hialuronska kislina objame kožo kot zaščitni plašč in jo ščiti pred izgubo vlage.
  • Super-hialuronska kislina penetrira v globlje plasti kože in jo napne od znotraj. Zaradi tega je koža videti bolj napeta
  • Madecassoside, učinkovina, ki jo pridobivajo iz tigrove trave, krepi zaščitno bariero kože in aktivira akvaporine v celičnih membranah. Akvaporini so mikroskopski kanali v celični steni in so odgovorni za izmenjavo vode med celicami v koži. Njihova enakomerna porazdelitev ima pozitiven učinek na elastičnost kože.

Za kožo, ki ji kronično primanjkuje vlage 

Če je vaša koža zelo izsušena ali če bi jo radi vsaj enkrat tedensko razvajali in napolnili z vlago, pa so na voljo tudi koncentrirane ampule za vlaženje z belo orhidejo (te lahko uporabimo kot tedensko kuro) in sheet maska, po kateri je bila moja koža tako lepa, napeta in sijoča, da sem na Instagramu dobila v Inbox toliko pohval, kot še nikoli.

Več informacij in strokovnih nasvetov o znamki Biodroga, dobite na tem naslovu →

Oglej si tudi pomlajevanje s kislinami na mojem Youtube kanalu

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.